TIKLA ARA

Adalet Birliği

İnsanlığa olan inancını kaybetmeyen Superman'in fedakar davranışlarından ilham alan Bruce Wayne, yeni ortağı Wonder Woman'ın yardımıyla daha büyük bir düşmanla yüzleşmek için bir araya gelirler.


Adalet Birliği izle

2017 - ABD, Aksiyon türündeki Adalet Birliği filminin yönetmenliğini Zack Snyder yapıyor. Oyuncuları Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa'dan oluşmaktadır.

DC öykü evrenini kapsamlı bir biçimde perdeye yansıtma projesinin en önemli rol olan Justice League, çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiriyor. Superman'in fedakarlıklarından esinlenen Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni ortağı Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlanırlar. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış, ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır? Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi DC evreninin süper "yıldızlarını" bir araya getren filmin yönetmenliğini Zack Snyder üstlenmiştir.

Resimler

Adalet Birliği izle

Adalet Birliği izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, adalet birliği, adalet birliği konusu, adalet birliği izle, adalet birliği fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.