TIKLA ARA

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens

Evlilik hazırlıkları yapan bir genç kızın başına aldığı darbe sonucu değişimi ve ilginç güçlerinin açığa çıkması onu maceralı bir yola götürür.


Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens izle

İlk Gösterim tarihi:Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens filmini  1.12.2014 19:00 - 20:34 Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens  

2009 - ABD Tür : Animasyon , Aksiyon , Macera türündeki Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens filmin yönetmenliğini Conrad Vernon, Rob Letterman yaptığı Oyuncuların Reese Witherspoon , Renée Zellweger , Hugh Laurie , Seth Rogen , Kiefer Sutherland'ten oluşmaktadır.

Dünyaya dev bir astreoid düşer ve küçük bir kıza çarpıp onu dev bir canavara dönüştürür. Bunun üzerine ülkenin gizli ajanları onu da kaçırıp, yıllardır beraber yaşayan garip yaratıkların toplandığı gizli bir tesise kapatırlar. Fakat uzaylı bir tehdit karşısında çaresiz kaldıklarında yardım alabilecekleri tek yer vardır... Yaratıklar.

Reese Witherspoon 22 Mart 1976'da Nashville, Tennessee'de dünyaya gelen ünlü yıldız 7 yaşından itibaren modellik yapmaya ve TV reklamlarında rol almaya başlar. 1991'de 14 yaşındayken Wildflower adlı TV filminde küçük bir rol kapan sanatçı aynı sene onu tüm dünyaya tanıtan The Man in the Moonda rol alır. Güzel oyuncu bu filmde hayatında ilk defa aşık olan erkeksi bir kızı canlandırır ve sinema seyircisinden ve dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden tam puan almayı başarır. Evleneceği gün kafasına meteor düşen Susan, değişim geçirerek süper güçlü dev bir insan haline dönüşür. Olaya el atan devlet gizli birimleri Susan'ı gizli bölgeye götürür. Burada b.o.b, dr. Cockroach, Link ve Insectosaurus ile tanışan Susan, onlarında yardımıyla, dünyaya düşen meteorun içerdiği quantonium'u ele geçirmeye çalışan Gallaxhar'ı durdurmaya çalışırlar

Renée Zellweger Babası Emil Eric Zellweger İsviçreli bir mühendis annesi Kjellfrid Iren Andreassen ise bir Norveç göçmeniydi. İlk eğitim yıllarını Katy'de geçirdi. Okulda ponpon kız (cheerleader), jimnastik ve drama klubünün faliyetlerine katıldı. Daha sonra Austin'deki Teksas Üniversitesine gitti. Kredisini tamamlamak amacı ile aldığı drama dersleri sonrası sahne hayatını sevmeye başladı. Üniversite yıllarında geçimini sağlamak amacı ile garsonluk yaptı.

James Hugh Calum Laurie, iki kez Altın Küre ödülü kazanmış İngiliz aktör, komedyen ve yazar.İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa'nın bir bölümünde Stephen Fry ile birlikte rol aldıkları A Bit of Fry and Laurie adlı programla ünlüdür.

Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland (d. 21 Aralık 1966 Londra, İngiltere) Donald Sutherland' in oğlu olan Kanadalı, Emmy ve Altın Küre ödüllü aktör.

Resimler

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens izle

 

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens izle

 

 Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, monsters vs aliens konusu, digiturk 2015 filmleri, monsters vs aliens izle, canavarlar yaratıklara karşı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.