TIKLA ARA

Hafıza (Rememory)

Ünlü bilim adamı Gordon Dunn hayatını kaybetmesi son eseri olan kişinin filtrelenmiş hatıralarını ortaya çıkaran bir cihaz.


Hafıza (Rememory) izle

2017 - ABD, Bilim Kurgu türündeki Hafıza (Rememory) filminin yönetmenliğini Mark Palansky yapıyor. Oyuncuları Peter Dinklage, Matt Ellis, Jordana Largy'dan oluşmaktadır.

Gordon Dunn, ünlü bir bilim adamıdır. Çığır açan yeni bir cihaz üreten Gordon, cihazın tanıtımından kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde hayatını kaybeder. Gordon'un eşi Carolyn için bu ani ölüm tam bir yıkım olur. Carolyn eşinin kaybı ile baş etmeye çalışırken, Dunn'ın çalıştığı şirket Cortex ise bilim adamının ölümü sonrası ortadan kaybolan cihazın peşine düşer. Carolyn yasını tutmaya çabalarken, onu ziyarete gelen gizemli bir adam ise kadının tahmininden çok daha fazla sır taşıyordur Bu adam Dunn'ın esrarengiz ölümün ardındaki gizemi ortaya çıkartabilmek için cihazı alır...

Resimler

Hafıza (Rememory) izle

Hafıza (Rememory) izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, hafıza rememory, hafıza rememory konusu, hafıza rememory izle, hafıza rememory fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.