TIKLA ARA

Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel

Babası gibi hayalperest olan Cünyor Temel babasından kalan borcu kapamak için uğraşırken başına gelen eğlenceli olaylar.


Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel izle

2017 - Türkiye, Komedi türündeki Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel filminin yönetmenliğini Adem Kılıç, Serkan Karaaslan yapıyor. Oyuncuları Çetin Altay, Buket Orhan, Eren Hacısalihoğlu, Eren Vurdem, Salih Kalyon, Ayşegül Günay, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Engin Şenkan, Hidayet Erdinç, Hande Katipoğlu'dan oluşmaktadır.

Talihsiz bir şekilde genç yaşta hayatını kaybeden Temel Sözer'in oğlu Cünyor Temel, babasının 10 milyon liralık borcunu üzerine alınca, acilen bir yerden para bulması borcunu kapatması gerekir. Trabzon aşığı olan Temel, bir başka problemle daha karşılaşır. Şehrin en eski futbol sahalarından birine büyük bir rezidans yapılması planlanmaktadır. Tüm şehir bu inşaatı engellemek ister. Temel, arkadaşları Şota ve Oğuzubillah ile birlikte rezidansı inşa edecek müteahhitin önünü kesebilmek için olmadık şeyleri deneyecektir.

Resimler

Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel izle

Sümela'nın Şifresi 3 Cünyor Temel izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies comedy, sümela nın şifresi 3 cünyor temel, sümela nın şifresi 3 cünyor temel konusu, sümela nın şifresi 3 cünyor temel izle, sümela nın şifresi 3 cünyor temel fragmanı,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.