TIKLA ARA

3 x 3 Dokuzlar - The Nines

Gary, taşkınlık yaptığı bir gecenin ardından kolundaki bileklikle ev hapsi cezasına çarptırılmıştır. Cezasını doldurduğu evde, kendi el yazısıyla yazılmış gizemli notlar bulur.


3 x 3 Dokuzlar - The Nines filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

3 x 3 Dokuzlar - The Nines

3 x 3 Dokuzlar - The Nines izle

İlk Gösterim tarihi: 3 x 3 Dokuzlar - The Nines filmini 27.3.2014 Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

3 x 3 Dokuzlar - The Nines

2002 - ABD , Almanya Tür : Aksiyon , Gerilim türündeki 3 x 3 Dokuzlar - The Nines filmin yönetmenliğini John August yaptığı Oyuncuların Ryan Reynolds , Elle Fanning , Melissa Mccarthy , Hope Davis , Octavia Spencer'ten oluşmaktadır.

The Nines oyuncuların farklı rollerde göründüğü 3 kısa filmden oluşuyor. The Prisoner (mahkum) bir televizyon yıldızının dışarıyla tek bağlantısının menajeri ve komşusu olan iki kadın olduğu bir ev hapsinde bulmasını konu alır. Gizemli olaylar kadınların kendini gerçek dünya hakkında aldattığını düşünmesine neden olur. İkinci kısa Reality Television dizi yapımını anlatan bir belgesel yapımcısının, arkadaşlarının yardımıyla post prodüksiyon aşamasını atlatmasını anlatır. Knowing ise başarılı bir video oyunu tasarımcısının karısıyla birlikte ormanlık bir yerde arabalarının bozulması ve kızlarının geri dönülemez seçimlere kadar götüren bir gerçeği/bilgiyi öğrenmesini anlatır. Bu üç hikaye tek bir anlatımla yazar ve karakter, oyuncu ve rol, yaratan ve eseri arasındaki ilişkiyi keşfediyor.

Ryan Reynolds Kanadalı dizi ve sinema oyuncusu. Ünlü aktris Scarlett Johansson'la 2008 yılından beri evliydi ancak Ocak 2011'de boşandılar.

Mary Elle Fanning, Amerikalı oyuncu. Aktris Dakota Fanning'in kardeşidir. 2001 yapımı I Am Sam filminde Dakota Fanning ile birlikte rol almış ve onun karakterinin 10 yaşındaki halini canlandırmıştır. The Curious Case of Benjamin Button filminde rol almıştır.

Hope Davis(d.23Mart 1964)Englewood-New Jersey doğumlu Amerikalı aktristtir.Kütüphaneci Joan ve mühendis William Davis'in kızlarıdır.Hope,1982 yılında Tenafly-New Jerseyde Tenafly High School'a başladı.Daha sonrasında Vassar Collegede oyunculuk üzerine eğitim aldı.Aktör Jon Patrick Walker ile evlidir.Georgia ve Mae adlı iki çocukları vardır.

Resimler

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever izle

 

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the nines izle, digiturk 2015 filmleri, the nines konusu, 3 x 3 dokuzlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.