TIKLA ARA

6 Süper Kahraman - Big Hero 6

Robot uzmanı Hiro Hamada'yı, Hiro'ya bu anlamda yardımcı olan harika kardeşi Tadashi'yi, onlara çok benzeyen, eğlenmeyi seven arkadaşları GoGo Tamaga'yı, düzenli ve tatlı Wasabi No-Ginger'ı, kimya dehası Honey Lemon'ı ve fanatik Fred'in hikayesini anlatıyor.


6 Süper Kahraman -  Big Hero 6 filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

6 Süper Kahraman -  Big Hero 6

6 Süper Kahraman -  Big Hero 6 izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı 6 Süper Kahraman -  Big Hero 6 filmini 8.9.2015 11:50 - 13:28 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

6 Süper Kahraman -  Big Hero 6

2014 - ABD Animasyon, Aksiyon, Komedi 6 Süper Kahraman -  Big Hero 6 filmin yönetmenliğini Chris Williams, Don Hall yaptığı Oyuncuların Jamie Chung, James Cromwell, Genesis Rodriguez, Daniel Henney, Alan Tudyk'ten oluşmaktadır.

Robot uzmanı Hiro Hamada'yı, Hiro'ya bu anlamda  yardımcı olan harika kardeşi Tadashi'yi, onlara çok benzeyen, eğlenmeyi seven arkadaşları GoGo Tamaga'yı, düzenli ve tatlı Wasabi No-Ginger'ı, kimya dehası Honey Lemon'ı ve fanatik Fred'in hikayesini anlatıyor.

Jamie Jilynn Chung
, Amerikalı aktris. MTV kanalının gerçek şovlarında ünlenen Jamie Chung, en çok The Real World: San Diego ve Real World/Road Rules Challenge: The Inferno 2 yarışmalarıyla tanınmıştır.Bu programlardan sonra film sektörüne giriş yapan Chung, Premium Rush, Sorority Row, Felekten Bir Gece 2, Princess Protection Program ve Sucker Punch filmleriyle isminden söz ettirmiştir.

Génesis Rodríguez Pérez
, kısaca Génesis Rodríguez Venezuela ve Küba kökenli Amerikalı aktris ve şarkıcı.Miami, Florida'da 1987'de doğan Rodriguez'in annesi Carolina Pérez Kübalı bir model, babası José Luis Rodríguez ise Venezuelalı bir aktördür.

Daniel Henney
다니엘 헤니 Daniel Phillip Henney Mesleği: Model ve aktör Doğum Tarihi: 1979-Kasım-28 Doğum yeri: Carson City , Michigan, Amerika Birleşik Devletleri Yükseklik: 188cm Ağırlık: 72kg Star sign: Sagittarius Ailesi: Baba (iniş British American) ve annesi (iniş Kore Amerikan)

Resimler

6 Süper Kahraman -  Big Hero 6 izle

6 Süper Kahraman -  Big Hero 6 izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, big hero 6 konusu, digiturk 2016 filmleri, big hero 6 izle, 6 süper kahraman izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.