TIKLA ARA

Adalet İçin - Michael Kohlhaas

16. yüzyılda geçen film, özgürlükleri uğruna baş kaldıran bir halkın hikayesi..


Adalet İçin - Michael Kohlhaas filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Adalet İçin - Michael Kohlhaas

Adalet İçin - Michael Kohlhaas  izle

İlk Gösterim tarihi: Adalet İçin - Michael Kohlhaas filmini  15.09.2014 21:01 - 22:26 Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Adalet İçin - Michael Kohlhaas

2013 - Almanya , Fransa Tür : Dram , Tarih türündeki Adalet İçin - Michael Kohlhaas filmin yönetmenliğini Arnaud Des Pallières yaptığı Oyuncuların Mads Mikkelsen , Bruno Ganz , David Kross , Sergi López , Amira Casar'ten oluşmaktadır.

Michael Kohlhaas, dürüst bir at taciridir. Ailesiyle huzurlu bir yaşam sürdürürken bir derebeyiyle tartışınca yalnızca mal varlığını değil, ailesini de tehlikeye atmış olur. Ancak onur mücadelesinden vazgeçmeyen Kohlhaas, bir ordu kurar ve bütün ülkeyi ateşe atmak uğruna hakkını arar. Filmin yönetmeni des Pallières'in Yedi Samuray ve Andrey Rublev gibi epik yapımlardan etkilendiği söyleniyor. Ortaçağ'ın en büyük şiddetiyle hüküm sürdüğü 1500'lerde geçen Michael Kohlhaas, Heinrich von Kleist'ın aynı adlı romanından uyarlandı ve Cannes Film Festivali'nde yarıştı.

Resimler

Adalet İçin - Michael Kohlhaas izle

 

Adalet İçin - Michael Kohlhaas izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, michael kohlhaas konusu, digiturk 2015 filmleri, michael kohlhaas izle, adalet için izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.