TIKLA ARA

Aile Şirketi

Aile Şirketi, aynı ofiste bir arada çalışmak zorunda kalan birbirinden farklı karakterlere sahip iki kardeşin maceraları ele alınıyor.


Aile Şirketi izle

2020 - Türkiye, Komedi türündeki Aile Şirketi dizinin yönetmenliğini Koray Şahin üstlenmiştir. Oyuncuları arasında Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar yer almaktadır. Aile şirketi dizisi beIN Connect'de 17 Aralık'ta ilk 3 bölümü yayınlanıp, ardından her Perşembe 2 bölüm yayınlanacaktır.

Aile Şirketi, aynı ofiste bir arada çalışmak zorunda kalan birbirinden farklı karakterlere sahip iki kardeşin maceraları ele alınıyor. Hande, turizm sektöründe çalışan genç bir kadın olup iş hayatında oldukça başarılı olan Hande, babasının da desteğiyle bir turizm acentesi kurar. Ancak babası bu işte kızına destek sağlamak için bir şartı vardır. Şartı kardeşi Harun ile birlikte çalışmak zorundadır. Harun ve Hande'nin zıtlıklarına rağmen bir de birbirinden farklı karakterlere sahip ofis çalışanları da katılınca ortaya muhteşem komik olaylarla çevrili bir turizm şirketi çıkmıştır.

Resimler

Aile Şirketi izle

Aile Şirketi izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein connect,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.