TIKLA ARA

Ajan - Spy

Susan Cooper bir analisttir CIA'da çalışmaktadır. Başarılı operasyonların görünmeyen kahramanlarından biridir.


Ajan - Spy filmini Digiturk Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ajan - Spy

Ajan - Spy izle

İlk Gösterim tarihi: Ajan - Spy filmini 08:00 - 09:55 / 16 Ekim 2015 Cuma tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ajan - Spy

2015 - ABD Komedi Ajan - Spy filmin yönetmenliğini Paul Feig yaptığı Oyuncuların Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne, 50 Cent'ten oluşmaktadır.

Susan Cooper bir analisttir CIA'da çalışmaktadır. Başarılı operasyonların görünmeyen kahramanlarından biridir. Ancak önemli bir biyolojik silahla ilgili görevde partneri Bradley Fine ve İngiltere'den gelen Rick Ford ortaya çıkınca, bu zorlu ve tehlikeli görevi yerine getirmek için Cooper gönüllü olur. Hiç alışık olmadığı bir durumla karşı karşıya kalan acemi ajan, dünyayı felaketten kurtarabilecek son isimdir.

Jude Law
29 Aralık 1972'de Lonrda'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşında Ulusal Gençlik Müzik Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlamıştır. 17 yaşında Families isimli Tv şovunda tol almak üzere okulu tamamen bırakmıştır. 1992 yılında sahne kariyerine adım atmıştır. Londra sınırları içerisinde birçok oyunda rol almış ardından Broadway'e geçiş yapmıştır. Buradan sonra beyaz perdede bağımsız filmler de yer almıştır. İlk önemli filmi Ethan Hawke ve Uma Thurman ile rol aldığı Gattaca'dır. Ancak asıl ününe Yetenekli Bay Ripley filmindeki rolü ile ulaşmıştır.

Jason Statham
, İngiliz aktör ve eski dalgıç. Rol aldığı birçok aksiyon filmindeki başarısıyla tanınmaktadır.
Statham 1967'de Shirebrook'ta doğdu. Ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Statham, çocukluktan beri aile sanatı sokak tiyatrosunu öğrendi. Müzikle çok ilgilenen aile arasında Statham da elbette müzik ve sanata ilgi duydu fakat spor dallarıyla ilgilenmeye başladı Çocukluk arkadaşı olan, eski futbolcu ve şimdinin aktörü olan Vinnie Jones'un etkisiyle futbola ilgi duydu ancak asıl tutkusu dalıştı.

Mary Rose Byrne
, Avustralyalı aktirist. Kariyerine 1994 yılında çekilen Dallas Doll isimli filmdeki küçük bir roller başlamıştır. Daha sonra 2000 yılına gelindiğinde Avusturalya yapımı olan The Goddess of 1967 isimli filmde başrolünde yer almıştır. Buradaki performansıyla birlikte Venice Film Festival'inden En İyi Aktirist ödülünü kazanmıştır.2007 yılına gelindiğinde Damges dizisinde Ellen Parsons karakterini canlandırmıştır. Buradaki performansıyla birlikte 2 Golden Glove ve 2 Emmy adaylığı kazanmıştır. Dizideki oyuculuğuna 2012 yılna kadar devam etmiştir.

Curtis Jackson
, New York'un Queens mahallesinde zor şartlar altında büyümüştür. Babasını tanımayan Curtis, 8 yaşına kadar annesinin yanında büyür. Annesi bir uyuşturucu satıcısıydı ve Curtis 8 yaşında iken öldürüldü. Annesinin bir arkadaşı onu uyuşturucu konusunda sorun çıkmış ve öldürmüş. Annesinin ölümünden sonra Curtis büyükannesinde kalmaya başlar. Annesinin sayesinde uyuşturucu satıcılarına bağlantısı olan Curtis 12 yaşında iken o da uyuşturucu satmaya başlar. Lise yıllarında birkaç defa kısa süre için hapise düşen Curtis ilk ağır cezasını 19 yaşında alır.

Michael Caine Caine
, Londra'nın güneyinde Rotherhithe'da doğdu. Annesi Ellen Frances Marie, babası ise Maurice Micklewhite idi. Babası balık pazarı bekçisiydi idi.Caine Ulusal Servis'in emriyle Kore Savaşı'na gitmek zorunda kalmış, ülkesine döndükten sonra bir tiyatroda asistan sahne yönetmeni olarak çalışmaya başlamıştı.

Vin Diesel
astrolog/psikiyatrist annesi ve üvey babası tarafından büyütülmüştür. Aktörlükle ilgili ilk deneyimini sekiz yaşındayken şans eseri yaşamıştır. O ve arkadaşları gizlice bir tiyatro binasına girip zarar verirken bir görevli onları durdurmuş ve her birine vereceği roller için 20 dolar teklif etmişti.

Resimler

Ajan - Spy izle

Ajan - Spy izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 2 izle, spy konusu, digiturk 2016 filmleri, spy izle, ajan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.