TIKLA ARA

Aklı Havada - Up in The Air

Yakışıklı bir pilotun Mesleğini sevmesi ve çapkınlık yapmak için kullanmasını komik bir dile anlatıyor.


Aklı Havada - Up in The Air   filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aklı Havada - Up in The Air 

Aklı Havada - Up in The Air     izle

İlk Gösterim tarihi:Aklı Havada - Up in The Air     filmini  4.11.2014 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aklı Havada - Up in The Air    

2009 - ABD Tür : Dram , Romantik türündeki Aklı Havada - Up in The Air    filmin yönetmenliğini Jason Reitman yaptığı Oyuncuların George Clooney , Zach Galifianakis , Anna Kendrick , Vera Farmiga , Jason Bateman'ten oluşmaktadır.

Filmde George Clooney'in canlandırdığı Ryan Bingham karakteri neredeyse bütün iş yaşamı şehirden şehire iş seyahatlerinden ibaret olan düşük maaşlı bir şirket elemanıdır. Çalıştığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üzerine Ryan Bingham kendini hiç beklenmedik bir mücadele içinde bulur. Tam da yıllardır ulaşmaya çalıştığı 5 milyon uçuş mili hedefine ulaşmak üzereykenÜstelik rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla yeni tanışmışken, çalıştığı şirket tasarruf önlemlerini gerekçe göstererek, bundan sonra daha az seyahat etmesini uygun bulmaktadır.

George Clooney Birkaç yıl Northern Kentucky Üniversitesi'nde öğrenim gördükten sonra kuzeni Miguel Ferrer aracılığıyla aktörlüğe ilk adımını attı. Oscar ödülü sahibi olan Clooney aynı zamanda Milton Katselas'dan aktörlük eğitimi aldı. 1982 yılında Los Angeles'a taşındıktan sonra filmlerde ufak tefek roller almaya başladı. Asıl çıkışını ER adlı televizyon dizisiyle gerçekleştiren aktör, Ocean's Eleven adlı sinema filminde başrol aldıktan sonra yıldızı iyice parladı.

Zach Galifianakis Amerikalı komedyen ve aktör. Oynadığı çok sayıdaki filmi ve televizyon gösterileriyle tanınır. Kariyerinin ilk yıllarını daha çok kapalı mekân komedyeni olarak geçirmişse de 2009 yapımı The Hangover (Felekten Bir Gece) adlı başarılı filmde sergilediği performansla uluslararası üne kavuşmuştur.

Vera Ann Farmiga, Ukrayna asıllı Amerikalı aktrist. Köstebek, Aklı Havada ve Evdeki Düşman filmleriyle tanınmaktadır.1973'te New Jersey'de doğdu.

Jason Kent Bateman (d. 14 Ocak 1969 , New York ), Emmy ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre Ödülü kazanmış Amerikalı sinema oyuncusu.

Resimler

Aklı Havada - Up in The Air izle

 

Aklı Havada - Up in The Air izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, up in the air izle, digiturk 2015 filmleri, up in the air konusu, aklı havada izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.