TIKLA ARA

Ant-Man Ve Wasp

Hem iyi bir baba hem de Süper Kahraman olan Scott Lang'ın geçmişteki sırlarını çözmek için Ant-Man ve Wasp iş birliğini ele alıyor.


Ant-Man Ve Wasp izle

2018 - ABD, Aksiyon türündeki Ant-Man Ve Wasp filminin yönetmenliğini Peyton Reed yapıyor. Oyuncuları Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena'dan oluşmaktadır.

Yönetmenliğini Peyton Reed'in üstlendiği bu filmde; Ant-Man ve Wasp, hem iyi bir baba hem de süper kahraman olan Scott Lang'ın geçmişindeki sırları çözmek için işbirliği yaparak mücadeleyi vermeye başlarlar. Scott Lang, Yenilmezler'in savaşında yer almanın sonuçları ile hem bir süper kahraman, hem de bir baba olarak boğuşmaktadır. Hayatının iki tarafınıda da bir düzende tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için uğraşırken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle yardım talep ederler. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için bi an önce işe koyulmalıdır...

Resimler

Ant-Man Ve Wasp izle

Ant-Man Ve Wasp izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, ant man ve wasp, ant man ve wasp konusu, ant man ve wasp izle, ant man ve wasp fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.