TIKLA ARA

Aşk Başkadır - Love is Strange

Yıllardır çok iyi anlaşan Ben ve George çifti, sonunda evlenirler. Ancak evliliklerinden hemen sonra sorunlar baş göstermeye başlar: George işten çıkarılınca evlerini de ayırmak zorunda kalırlar.


Aşk Başkadır -  Love is Strange filmini Digiturk Moviemax Festival kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Başkadır -  Love is Strange

Aşk Başkadır - Love is Strange izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Aşk Başkadır -  Love is Strange filmini 08:59 - 10:25 / 26 Ağustos 2015 Çarşamba tarihinde Digiturk Moviemax Festival kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Başkadır -  Love is Strange

2014 - ABD, Fransa, Yunanistan, Brezilya Dram Aşk Başkadır -  Love is Strange filmin yönetmenliğini Ira Sachs yaptığı Oyuncuların Alfred Molina, Marisa Tomei, Charlie Tahan, Christian Coulson, John Lithgow'ten oluşmaktadır.

Yıllardır çok iyi anlaşan Ben ve George çifti, sonunda evlenirler. Ancak evliliklerinden hemen sonra sorunlar baş göstermeye başlar: George işten çıkarılınca evlerini de ayırmak zorunda kalırlar. George, iki polisin ev arkadaşı olur, Ben ise kendine bir ev bulur. Ancak sorunlar bu kadarla kalmaz, her ikisi de yeni evlerinde kuşak çatışmalarının ortasına düşer.

Alfred Molina
, İtalyan asıllı İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. Annesi İtalyan babası ise İspanyol olan Alfred Molina İngiltere doğumludur. Londra'nın Guildhall School of Music and Drama okulunda öğrenim görmüştür.

Marisa Tomei
, Oscar ödüllü Amerikalı aktris.1964'te İtalyan kökenli bir ailenin çocuğu olarak New York'ta doğdu ve Brooklyn'de büyüdü. Üniversite yıllarıyla beraber filmlerde küçük roller almaya başladı.

James Edward Franco
, Kaliforniya'nın Palo Alto şehrinde dünyaya geldi. Annesi aslen Yahudi olmasına rağmen Yahudi olarak yetiştirilmedi. Palo Alto da Tom ve David isimli iki erkek kardeşiyle büyüdü.

Freida Pinto
(d. 18 Ekim 1984, Mumbai, Maharashtra, Hindistan), Hintli aktris ve profesyonel model. En iyi bilinen rolü Slumdog Millionairefilmindeki Latika rolüdür.

Andy Serkis
Bilgisayar teknolojilerinin kullanıldığı filmlerdeki canlandırdığı karakterle ile ünlenen Andy Serkis, kariyerinin doruk noktasına Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Gollum karakteriyle çıkmıştır.

Donald Frank Cheadle
, Jr. bilinen adıyla Don Chealde, Amerikalı aktör. Birçok dizi ve filmde rol almış oyuncunun en bilinen performanslarının başında Hotel Rwanda filmindeki Paul Rusesabagina rolü gelmektedir.

Resimler

Aşk Başkadır - Love is Strange izle

Aşk Başkadır - Love is Strange izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, love is strange izle, digiturk 2016 filmleri, love is strange konusu, aşk başkadır izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.