TIKLA ARA

Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois

Filmin başrol oyuncusu Xavier artık kırk yaşına gelmiş ve yeni boşanmıştır. İngiliz asıllı olan eski eşi Wendy'nin peşinden, çocuklarının da yaşadığı New York'a gelir; kendine Çin Mahallesi'nde bir eve yerleşir.


Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois

Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois izle

Ilk Gösterim tarihi: Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois filmini 29.1.2015 19:18 - 21:06 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois

2013 - Fransa Dram, Komedi, Romantik Filleri Yakalamak - Hunting Elephants filmin yönetmenligini Cedric Klapisch yaptigi Oyuncularin Audrey Tautou, Kelly Reilly, Cécile De France, Romain Duris, Sandrine Holt'ten olusmaktadir.

Filmin başrol oyuncusu Xavier artık kırk yaşına gelmiş ve yeni boşanmıştır. İngiliz asıllı olan eski eşi Wendy'nin peşinden, çocuklarının da yaşadığı New York'a gelir; kendine Çin Mahallesi'nde bir eve yerleşir. Ne var ki, Xavier'nin varoluşsal sorunları sürüp gittikçe, eski aşk macerasına sökün ettikçe ve hatta Hegel'in hayaleti de ziyarete gelince anlaşılır ki, burada da hayat pek öyle sakin geçmeyecektir.

Kelly Reilly, İngiliz aktirist. Donmar Warehouse'da sergilenen After Miss Julie oyunundaki performansıyla birlikte Londra sahnelerinin ünlü bir yıldızı haline gelmiş ve 2003 yılında Laurence Olivier Theatre ödülüne aday gösterilmiştir. Daha sonraları Mrs Henderson Presents filminde yer almış ve performansından dolayı Empire Award ödülünü kazanmıştır. Bu filmdeki başarısından sonra 2009 yapımı olan korku gerilim türündeki Eden Lake filminde başrolde yer almıştır.

Sandrine Holt, 1972 Londra doğumlu Kanadalı model ve aktris.İngiltere'nin başkenti Londra'da Sandrine Ho adıyla Fransız bir anne Çinli bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. 5 yaşında ailesiyle Kanada'nın Toronto şehrine taşındı. Willowdale'da St Joseph's Morrow Park Lisesi'ne gitti. Oyunculuktan önce Paris'te modellik yaptı. İlk filmi 1991 yapımı Black Robe'dur. Sonrasındaki sinema kariyerinde daha çok çeşitli etnik kökenlerden gelen karakterleri oynadı. Rapa Nui'de (1994) Polinezya, 1998'de çekilen "1999" filminde Japon, Pocahontas'te Kızılderili, 2004 yılındaki Resident Evil: Apocalypse'te Latin kökenli karakterlere hayat verdi. 2006'da 24 dizisinde devamlı bir rol aldı, Evelyn Martin, karakterini canlandırdı. 2007 yılında Showtime dizisi The L Word'de Catherine Rothberg rolünü aldı. 2015'te vizyona giren Terminator: Genisys'te de oynama fırsatı buldu.

Resimler

Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois izle

Aşk Bilmecesi - Casse-tête chinois izle

Fragman Izle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, casse-tête chinois konusu, digiturk 2015 filmleri, casse-tête chinois izle, aşk bilmecesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.