TIKLA ARA

Aşk Şarkısı - Song One

Arkeolog olarak çalışan Franny bir süre önce ailesinden ve yaşadığı şehirden ayrılmıştır. Ancak erkek kardeşi bir kazadan sonra komaya girer Franny Komaya girmiş olan kardeşinin sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için yardım eder.


Aşk Şarkısı - Song One filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Şarkısı - Song One

Aşk Şarkısı - Song One izle

İlk Gösterim tarihi: Aşk Şarkısı - Song One filmini tarihinde 15 Ekim 2015 Perşembe 23:30 Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşk Şarkısı - Song One

2014 - ABD Dram Aşk Şarkısı - Song One filmin yönetmenliğini Kate Barker-Froyland yaptığı Oyuncuların Anne Hathaway, Mary Steenburgen, Steve Antonucci, Al Thompson, Johnny Flynn'ten oluşmaktadır.

Arkeolog olarak çalışan Franny bir süre önce ailesinden ve yaşadığı şehirden ayrılmıştır. Ancak erkek kardeşi bir kazadan sonra komaya girer Franny Komaya girmiş olan kardeşinin sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için, onun günlüğünü okuyup ilgi duyduğu şeyleri keşfetmeye çalışır.

Anne Jacqueline
Hathaway, Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu. Brokeback Mountain, Şeytan Marka Giyer, The Dark Knight Rises ve Sefiller filmlerindeki rolleriyle ünlüdür.Hathaway 1982'de New Jersey'de doğdu ve orada büyüdü. Babası bir avukat, annesi de kendisi gibi bir aktristti.2001 yılında yer aldığı Disney yapımı Acemi Prenses (The Princess Diaries) filmiyle şöhrete kavuştu. Aynı yıl People Magazine dergisinin 'Çıkış yapan oyuncular' listesine girdi. 2004 yılında filmin devamında da oynadı.

Christina Milian
Küba asıllı Amerikalı Christina Milian, 4 yaşındayken müzikallerde ve reklam filmlerinde rol almaya başladı. 13 yaşındayken eğlence dünyasında bir kariyer edinmek üzere Los Angeles'a taşınan şarkıcı, ilk olarak oyunculuk yapmaya başladı. Çeşitli film ve videolarda boy gösterdikten sonra, 2001 yılında Ja Rule'a 'Between Me and You'da vokal yaptı. Aynı dönemde Jennifer Lopez'in 'Play' şarkısında da vokal yapan Milian, 2001 yılında ilk single 'AM to PM'i yayınladı. Ardından gelen ve kendi adını taşıyan albüm özellikle İngiltere'de başarılı oldu. 2003 yılında Milian 2. albümü It's About Time'ı yayınladı. Bu albümde yer alan 'Dip It Low' parçası, ilk 10'a girdi.

Vinnie Jones
, Galli eski futbolcu ve sinema oyuncusu. 15 yıl profesyonel futbol oynadı. En çok 9 sezon formasını giydiği Wimbledon formasıyla hatırlanmaktadır, ancak Chelsea ve Leeds United gibi kulüplerin de formasını terletti. Ayrıca 9 kez Galler milli takımının formasını giydi.
Futbolu bıraktıktan hemen sonra Guy Ritchie'nin yönettiği Lock, Stock and Two Smoking Barrels filmiyle beyazperdeye adımını attı.

Giovanni Ribisi
, ABD'li aktör. Yer aldığı başarılı yapımlar; Kusursuz Yabancı, Cennet, 60 Saniye, Er Ryan'ı Kurtarmak, Hayal Şarkısı, Boiler Room, subUrbia, The Gift, Basic, Bir Konuşabilse, Flight of the Phoenix, Sky Captain ve Yarının Dünyası, I Love Your Work, Avatar, The Dead Girl ve Halk Düşmanları sayılabilir.

Resimler

Aşk Şarkısı - Song One izle

Aşk Şarkısı - Song One izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, song one konusu, digiturk 2016 filmleri, song one izle, aşk şarkısı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.