TIKLA ARA

Astronotun Karısı - The Astronauts Wife

NASA'da astronotu olan Spencer çok başarılıdır. Güzel bir evliliği olan öğretmen güzel karısı Jillian mükemmel bir hayat süren uyumlu bir çifttir.


Astronotun Karısı - The Astronauts Wife filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Astronotun Karısı - The Astronauts Wife

Astronotun Karısı - The Astronauts Wife izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Astronotun Karısı - The Astronauts Wife filmini 28.8.2015 22:26 - 00:06 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Astronotun Karısı - The Astronauts Wife

1999 - ABD Bilim Kurgu, Dram, Gerilim Astronotun Karısı - The Astronauts Wife filmin yönetmenliğini Rand Ravich yaptığı Oyuncuların Johnny Depp, Charlize Theron, Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Clea DuVall'ten oluşmaktadır.

NASA'da astronotu olan Spencer çok başarılıdır. Güzel bir evliliği olan öğretmen güzel karısı Jillian mükemmel bir hayat süren uyumlu bir çifttir. Ancak Spencer'ın uzaydaki bir görev sırasında yaşanan bir patlama, Dünya ile iletişimini iki dakikalığına kaybetmesine neden olur.

John Christopher Depp
, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü. 12 yaşında annesinin aldığı gitarla, çevredeki gruplarda gitar çalmaya başladı. 15 yaşında bir rock müzisyeni olmak umuduyla okulu bıraktı.

Charlize Theron
Güney Afrika'nın Benoni şehrinde doğdu. Annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıdır. Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı. 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı.

Cole Sprouse
İtalya 'da Clinica Tanganeli hastanesinde doğdu, Amerikan oyuncu,Cole Sprouse halen Disney Channel'daki "The Suite Life On Deck" adlı dizide Cody rolüne ...

Little Witches
filmi ve Dangerous Minds dizisi ile oyunculuğa giriş yapan aktris, ER ve Buffy the Vampire Slayer'deki rolleriyle tanınmaya başlandı. The Faculity filmi ile üne kavuşan oyuncu, birçok başarılı film ve dizide rol aldı.

Resimler

Astronotun Karısı - The Astronauts Wife izle

Astronotun Karısı - The Astronauts Wife izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the astronauts wife konusu, digiturk 2016 filmleri, the astronauts wife izle, astronotun karısı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.