TIKLA ARA

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever

Birbine düşman bir FBI ajanı ie DIA ajanı, aslında daha büyük bir düşmanlarının olduğunu fark ederler.Geliştirdiği bir mikro çip ile kurbanlarını öldüren acımasız bir katile karşı birleşen iki ajan, aralarındaki husumeti geçmişte bırakır.


Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever izle

İlk Gösterim tarihi: Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever filmini 28.3.2014 11:45 - 13:16 Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever

2002 - ABD , Almanya Tür : Aksiyon , Gerilim türündeki Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever filmin yönetmenliğini Wych Kaosayananda yaptığı Oyuncuların Antonio Banderas , Lucy Liu , Sandrine Holt , Talisa Soto , Ray Park 'ten oluşmaktadır.

Uluslarası casusluk üzerine kurulu bir ölüm oyununda seçkin ve gizli ajanlar; güç, bilgi ve toplumsal güvenlik adına gizli bir mücadele vermektedirler. Gündem (yaptıkları işler) aslında hiçte göründüğü gibi değildir. Yeni ve dahice tasarlanmış bir suikast aletinin varlığı yüksek mertebelerde ağızdan ağıza dolaşmaktadır. Kurbanın içine yerleştirilebilen, mikroskobik ve enjekte edilebilen bu silah aktive edilene kadar hareketsiz bir şekilde durur daha sonra kurbanını aniden öldürür ve hiç iz bırakmaz. Bu aleti ele geçirmek için sürdürülen bu çılgın yarışta sadece iki uzman ve yetenekli kişi; aynı zamanda iki can düşmanı, yeterli beceri ve dayanıklılığa sahiptirler. Biri sadece kod adıyla bilinen Sever' dır(LUCY LIU). Öldüresiye bir eğitimden geçerek mükkemel bir canlı silaha dönüştürülen Sever, hedefine ulaşıncaya kadar son derece dikkatli ve acımasızdır. Diğeri ise kararlı ve başarılı eski bir FBI ajanı, diğer bir deyişle bir insan avcısı; Jeremiah Ecks'tir.

José Antonio Domínguez Banderas, bilinen adıyla Antonio Banderas, İspanyol aktör ve şarkıcı. Özellikle 1990'larda rol aldığı Hollywood filmleriyle tanınmaktadır.1960'ta Málaga'da doğdu. Babası Jose polis memuru, annesi Ana ise öğretmendi. Javier adlı bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu diktatör Franco'nun iktidarının son yıllarına denk geldi. Küçük yaşlarda futbolcu olmak isteyen Banderas, ayağının kırılması nedeniyle futboldan vazgeçmek durumunda kaldı. Daha sonra oyunculuğa yöneldi.

Lucy Liu Mandarin, İngilizce, İtalyanca, İspanyolcayı mükemmel konuşabiliyor ve birazda japonca biliyor.5 yaşına kadar ailesiyle beraber evinde mandarince konuştu. 5 yaşından sonra ingilizce öğrendi.Shanghai Knights (2003) filmi için düşünülüyordu fakat yapılması gerekilen akrobatik ve dövüş sanatları hareketlerini yapamayınca rolünü Fann Wong'a kaptırdı.Bir zamanlar Aerobik öğretmenliği yaptı.Beraber oynadıkları Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels) (2000) filminden sonra Cameron Diaz ve Drew Barrymore ile sıkı dost oldu.

Sandrine Holt (19 Kasım 1972) İngiliz asıllı Avrasya Kanadalı model Londra'da bir Fransız anne Çinli bir baba, İngiltere ve Sandrine Ho doğdu actress.Holt döndü. yaş beş yaşındadır ve ailesi Toronto, Ontario, Kanada, onun memleketi kalmıştır taşındı. Holt St Joseph's Morrow Park High School Willowdale gitti. o bir actress.Holt 's oyunculuk ilk 1991 yılında oldu önce Paris'te bir pist model olarak, film Black Robe görünmesini çalıştı. O, çeşitli etnik kökenli karakter: oynamıştır Rapa Nui (1994) yılında Polinezya; telemovie ve John Woo, bir Thief (dayalı bir kez daha sonraki TV show Çince yılında bir kez Thief Hong Kong film); Kızılderili Pocahontas gibi Pocahontas içinde : Legend, 2004 yılında Resident Evil bir Latina muhabir film 1999 yılında Japon ve aynı: Apocalypse.In 2006, o Evelyn Martin, First Lady Martha Logan için yardımcısı olarak televizyon dizisi 24 üzerinde yinelenen bir rolde yer aldı. 2007 yılında Showtime dizisi The L Word Catherine Rothberg ve yinelenen rolü ortaya çıktı.

Talisa Soto Amerikalı model ve aktris. 27 Mart 1967'de Brooklyn/New York'da doğmuştur. Annesi İtalyan, babası ise Kanadalı olan oyuncu Mortal Kombat filmlerinde Prenses Kitana rolünde oynamıştır.

Ray Raymond Park
(Doğum : 23 Ağustos 1974) İngiliz aktör, dublör ve dövüş sanatçısı. En iyi rolü Star Wars Episode I: The Phantom Menace filminde Darth Maul karakterini oynayarak başarmıştır. X-Men'de "Toad" ve 2009 yılında G.I. Joe: The Rise of Cobra filminde Snake-Eyes rolüyle yer almıştır. 7 yaşında Bruce Lee filmlerini izleyerek dövüş sanatlarına merak saran Raymond Park bu sanatını filmlerde sıkça yer vermektedir.

Resimler

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever izle

 

Balistik - Ballistic: Ecks Vs. Sever izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, ballistic: ecks vs. sever konusu, digiturk 2015 filmleri, ballistic: ecks vs. sever izle, balistik izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.