TIKLA ARA

Bana Güvenin, Ben Veterinerim

Her bölümde başka olayları soruşturan belgesel ilk bölümünde Steve Leonard ve veterinerler hangi gıdaların evcil hayvanınız için en iyileri olduğunu araştırır.


Bana Güvenin, Ben Veterinerim izle

Evcil hayvanların sağlığı için gerçekten iyi olan nedir? Steve Leonard, en son araştırmaları araştırmak detaylandırmak için bir veteriner ekibine liderlik ederek araştırmalar yapıyor.

Digiturk'te 183 nolu BBC Earth kanalında 22 Aralıktan itibaren her salı günleri saat 23:00 yeni bölümleri ile karşınıa gelecektir.

Bölümleri

1. Sezon 1. Bölüm

İlk bölümde Steve Leonard ve veterinerler hangi gıdaların evcil hayvanınız için en iyileri olduğunu arraştırmaktadır. Yaralı bir hayvanı kurtarmak için neler yapılabileceğiniz ve ülke çapında binlerce kediyi kurtarabilecek öncü bir ameliyata eşlik etmektedir.

1. Sezon 2. Bölüm

Steve ve veterinerler birlikte olup evcil hayvanınıza kilo vermede nasıl destek olabilirsiniz en iyi yol nedir onu soruşturur. Felçli bir sosis köpeğinin hayatını kurtarmak için öncü bir ameliyata tanıklık eder. Hint domuzlarının gizli dillerini çözer ve konu tavşan beslemeye gelince kafeste olmamasının neden zamanın geldiğini çözerler.

1. Sezon 3. Bölüm

Steve ve veterinerler bu bölümde kedinizin stresini atmanın en iyi yolunu sizlere gösterecektir. Geri dönüşüm kutunuzun köpeğiniz için neden bir tehlike oluşturduğunu açıklarlar ve aşırı sinir ağrısı çeken bir atın hayatını kurtarmak için çığır açan bir ameliyatı izleme şansına dahil olurlar.

Resimler

Bana Güvenin, Ben Veterinerim izle

Bana Güvenin, Ben Veterinerim izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bbc earth,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.