TIKLA ARA

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl

Birçok sosyal ortamın içinde bulunmasına rağmen neredeyse hiçbir gerçek arkadaşı bulunmayan lise son sınıf öğrencisi Greg'in yakınındaki tek insan, birlikte klasik filmlerin küçük çaplı parodilerini yaptığı Earl'dür.


Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

İlk Gösterim tarihi: Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl filmini 18:40 - 20:33 7 Ocak 2016 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl

2015 - ABD Dram Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl filmin yönetmenliğini Alfonso Gomez-Rejon yaptığı Oyuncuların Thomas Mann, Olivia Cooke, RJ Cyler, Nick Offerman, Connie Britton'ten oluşmaktadır.

Birçok sosyal ortamın içinde bulunmasına rağmen neredeyse hiçbir gerçek arkadaşı bulunmayan lise son sınıf öğrencisi Greg'in (Thomas Mann) yakınındaki tek insan, birlikte klasik filmlerin küçük çaplı parodilerini yaptığı Earl'dür (RJ Cyler). Bir gün, anne ve babasının da zorlamasıyla pek konuşmadığı Rachel (Olivia Cooke) ile arkadaşlık etmeye başlar. Rachel'a kısa süre önce lösemi teşhisi konmuştur. Çok fazla ortak noktaları yokmuş gibi görünen ikili, giderek daha çok vakit geçirmeye başlar.

Samuel L. Jackson
Tiyatro kökenli Samuel L. Jackson Die Hard'ların üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak bugünkü popülerliğini kazandı. Yani 40'ından sonra şöhrete kavuştu. Bugün iyi bir aksiyon yıldızı ve karakter oyuncusu olduğunu ıspatlamıştır. Ona sinemada ilk şans tanıyan isim kendisi gibi bir siyah olan yetenekli yönetmen Spike Lee'dir.

Channing Matthew Tatum
, Amerikalı aktör ve film yapımcısı. Kariyerine model olarak başladı ve filmlerde rol alarak kariyerine devam etti. Halk Düşmanları, G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi gibi filmlerde oynadı.

Kurt Russell
1983 senesinden bu yana ünlü aktris Goldie Hawn ile beraber olan aktörün rol aldığı ünlü filmler arasında, Tango ve Cash, Yıldız Geçidi, Asker, Küçük Çin'de Büyük Bela, Poseidon'dan Kaçış ve Vanilla Sky sayılabilir.

Tim Roth
, 14 Mayıs1961 tarihinde, Londra'da, ressam bir anne ve gazeteci bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Önceleri heykeltraş olmak isteyen Roth, Londra'da Camberwell Sanat Okulu'na gitti. Bir süre sonra aktörlüğü denemeye karar vererek ilk deneyimini, Made in Britain adlı bir televizyon filminde ırkçı bir dazlak rolüyle 18 yaşında kazandı. Sonrasında, adı ve görünümü dolayısıyla Yahudi rollerine uygun görüldü. 1984 yılında, Stephen Frears'ın The Hitinde, bir katil çırağı rolüyle dikkatleri çekti.

Resimler

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, me and earl and the dying girl konusu, digiturk 2016 izle, me and earl and the dying girl izle, ben, earl ve ölen kız izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.