TIKLA ARA

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button

Film, seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamın hayatını konu alıyor. Benjamin Button hepimiz gibi zamanı durduramayan bir adamdır.


Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button izle

İlk Gösterim tarihi:Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button 20.8.2014 09:50 - 11:26 filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button

2008 - ABD Tür : Dram , Fantastik , Gizem türündeki Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button filmin yönetmenliğini David Fincher yaptığı Oyuncuların Brad Pitt , Cate Blanchett , Elle Fanning , Chandler Canterbury , Tilda Swinton'ten oluşmaktadır.

Film, seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamın hayatını konu alıyor. Benjamin Button hepimiz gibi zamanı durduramayan bir adamdır. Birinci Dünya Savaşı'nın sonunda, 1918'de, New Orleans'tan başlayıp 21. yüzyıla uzanan serüveniyle, onun hikayesi herhangi birininkinden daha sıradışı bir hayatı içerir.

William Bradley Pitt, bilinen adıyla Brad Pitt, Amerikalı aktör. 1990'lı yılların ortasından itibaren Hollywood'un en iyi aktörleri arasında gösterilen Pitt, birçok başarılı filmde başrolde oynadı. 18 Aralık 1963'de Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletindeki Springfield'da üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. Pitt ailesi köken olarak İngilizdir. Missouri Üniversitesi'nin Gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi'ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood'a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra Dallas ve Another World gibi dizilerde küçük roller kapmayı başardı.

Cate Blanchett 1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Resimler

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button izle

 

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the curious case of benjamin button izle, digiturk 2015 filmleri, the curious case of benjamin button konusu, benjamin buttonın tuhaf hikayesi,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.