TIKLA ARA

Bernard ve Doris - Bernard And Doris

Zenginliği ve milyarları ile ün salmış Doris Duke öldüğü zaman tüm mirasını hizmetçisine bırakır. Hizmetçinin gay olması ve aralarında gizemli bir ilişki olması büyük bir ilgi uyandırır.


Bernard ve Doris - Bernard And Doris  filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bernard ve Doris - Bernard And Doris

Bernard ve Doris - Bernard And Doris izle

İlk Gösterim tarihi: Bernard ve Doris - Bernard And Doris  filmini 20.3.2015 22:51 - 00:29 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bernard ve Doris - Bernard And Doris

2007 - ABD, İngiltere, Dram, Komedi Bernard ve Doris - Bernard And Doris  filmin yönetmenliğini Bob Balaban yaptığı Oyuncuların Ralph Fiennes, Susan Sarandon, James Rebhorn, Peter Asher, Monique Curnen 'ten oluşmaktadır.

Zenginliği ve milyarları ile ün salmış Doris Duke öldüğü zaman tüm mirasını hizmetçisine bırakır. Hizmetçinin gay olması ve aralarında gizemli bir ilişki olması büyük bir ilgi uyandırır. Ralph Fiennes ve Susan Sarandon'ın rol aldıkları Bernard ve Doris, birbirinden ziyadesiyle farklı insanların da gül gibi geçinip gidebileceklerini ispatlayan, komedi yanı ağır basan bir film.

James Robert Rebhorn
(1948-2014) Amerikalı karakter oyuncusu. Kadın Kokusu, Oyun gibi birçok önemli filmde yan rollerde yer almıştır.

James Rebhorn
Philadelphia'da dünyaya gelen Rebhorn, 100'den fazla filmde rol aldı. 1992'de melanoma teşhisi konan sanatçı, 2014'te New Jersey'de bu hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

Susan Abigail
Dokuz kardeşin en büyüğüdür. 1964 yılında Edison High School'dan mezun olduktan sonra The Catholic University of America'ya devam etti. Bu okuldan 1968 yılında drama bölümünden derece ile mezun oldu. 1967'de ilk eşi Chris Sarandon ile okulda tanıştı. İsminin duyulmaya başladığı film 'Lovin Molly' (1974) ile oldu. 1980 yılına gelindiğine ona ilk oscar adaylığını kazandıran 'Atlantic City' filminde rol aldı.

Resimler

Bernard ve Doris - Bernard And Doris izle

Bernard ve Doris - Bernard And Doris izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, bernard and doris izle, digiturk 2015 filmleri, bernard and doris konusu, bernard ve doris izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.