TIKLA ARA

Binlik - The Grand

Bir poker turnuvasında karşı karşıya gelen karakterlerin dünyasına sokuyor bizi bu film.


Binlik - The Grand filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Binlik - The Grand

Binlik  - The Grand izle

İlk Gösterim tarihi: Korkusuz - Shaft filmini 28.3.2014 15:20 - 16:55 Digiturk  Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 

Binlik - The Grand , Konusu

2004 - ABD Tür : Gerilim , Komedi , Polisiye , Suç yapımı Fantastik , Korku türündeki Binlik - The Grand filmin yönetmenliğini George Armitage yaptığı Oyuncuların Morgan Freeman , Owen Wilson , Charlie Sheen , Gary Sinise , Vinnie Jones ten oluşmaktadır.

Jack Ryan (Owen Wilson) için hayat plajdan ibarettir. Seksi ve güzel bir kız (Sara Foster); Jack'i ve kendisini zengin edecek basit bir planla geldiğinde, sörfçü küçük hırsız, Ohau Kuzey Sahilinde dalgalarla oynamaktadır. Jack'in tek yapması gereken bir eve fakir olarak girmek ve zengin olarak çıkmaktır...

Morgan Freeman İlk itibarlı filmi 1971'de çekilen Who Says I Can't Ride a Rainbow? olmasına rağmen, Amerikan mediası tarafından daha önceleri pembe dizi Another World ve daha sonraları çok daha önce ayrılması gerektiğini söylediği PBS'in çocuklar için çektiği The Electric Company'deki rolleri sayesinde tanındı. 1980 yılının ortalarının başlarında Freeman kendisine babacan karakteri kazandıran önemli sinema filmlerinde rol almaya başladı. 1994 yılında The Shawshank Redemption filminde oynadığı rolle alkış topladı. Aynı yıl 44. Berlin Uluslar Arası Film Festivalinde jüri üyesi olarak görev aldı. Aynı zamanda Robin Hood: Prince Of Thieves, Unforgiven, Seven ve Deep Impact gibi filmlerde boş rolleri oynadı.

Binlik  - The Grand izle

Owen Cunningham Wilson olan oyuncu 18.11.1968'de Dallas, Teksas, ABD'de doğdu. Boyu 1.80. Eğitimi; Thomas Jefferson Lisesi, Austin, Teksas; New Mexico'da askeri okuldan mezun oldu; Teksas Üniversitesi, Austin. The Haunting (1999) filminin çekimlerinde bir sahnede çenesi kesilmiş ve çenesine dikiş atılmıştı. Bir ropörtajda Matematik ve İspanyolca derslerini geçemediği için üniversiteden mezun olamadığını söylemişti. Başarılı bir aktör olmasına rağmen kendisini yazar olarak görüyor ve bu alanda daha fazla zaman harcamaktan hoşlandığını belirtiyor.

Carlos Irwin Estevez, ünlü aktör Martin Sheen (doğum ismi Ramon Gerardo Antonio Estevez) ve Janet Templeton'ın dört çocuğundan biri olarak, 3 eylül 1965'de New York City'de dünyaya geldi.Santa Monika Lisesi'ne devam ederken sinema ve beyzbola olan tutkusunu keşfetti ve bu dönemde Super 8 kamerayla çektikleri 200'den fazla amatör filmde yeraldı. Bu filmlerde sınıf arkadaşı olan Rob Lowe ve sean penn de vardı. Aynı zamanda okulunun beyzbol takımında da atıcılık yapan Sheen, mezuniyete bikaç hafta kala düşük notları ve devamsızlığı nedeniyle liseden atıldı.

Gary Alan Sinise olan 1955 doğumlu ABD'li oyuncu, Emmy ödüllü ve aynı zamanda bir yönetmen. 1994 Yılında Forrest Gump adlı filmdeki rolüyle Oscar'a aday olan Sinise'ın, Truman adlı TV dizisindeki rolüyle kazandığı bir Altın Küre'si bulunuyor. Yeşil yol, Forrest Gump ve Apollo 13 gibi filmlerde oynayan oyuncu, Moira Harris ile evli ve bu evliliğinden üç çocuğu bulunuyor. 2004 yılından itibaren CSI:NY adlı dizide dedektif Mac Taylor'ı canlandıran Sinise aynı zamanda bir gitarist

Vinnie Jones, Galli eski futbolcu ve sinema oyuncusu. 15 yıl profesyonel futbol oynadı. En çok 9 sezon formasını giydiği Wimbledon formasıyla hatırlanmaktadır, ancak Chelsea ve Leeds United gibi kulüplerin de formasını terletti. Ayrıca 9 kez Galler milli takımının formasını giydi.Futbolu bıraktıktan hemen sonra Guy Ritchie'nin yönettiği Lock, Stock and Two Smoking Barrels filmiyle beyazperdeye adımını attı. Ardından 2000 yılında yine Ritchie'nin Kapışma (Snatch) filminde zengin bir oyuncu kadrosuyla boy gösterdi. Aynı yıl Nicolas Cage ile 60 saniye (Gone in Sixty Seconds) filminde oynadı. Günümüze kadar ara vermeden Hollywood filmlerinde çeşitli roller almayı sürdürdü.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Binlik  - The Grand izle

 

Binlik  - The Grand izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, the grand izle, digiturk 2015 filmleri, the grand konusu, binlik izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.