TIKLA ARA

Black Panther

Prens T'Challa geçmişten bir düşman kendisine meydan okuduğunda, bu ikilinin çok tehlikeli ve dünyanın kaderini tehlikeye atan bir çatışmaya girmesi gerekir.


Black Panther izle

2018 - ABD, Aksiyon türündeki Black Panther filminin yönetmenliğini Ryan Coogler yapıyor. Oyuncuları Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o'dan oluşmaktadır.

Captain America: Civil Warda olup bitenlerden sonra Prens T'Challa ülkesi olan Wakanda'ya döner. Babası vefat etmiştir. Afrika'nın teknolojik olarak üstün bir krallığı olan bu müreffeh ülkede yeni kral olarak halkına hizmet etmek için geri dönmüştür. Fakat ülkedeki gelenekler gereği eğer başka bir aday daha çıkarsa, iki aday taht için kavga etmek zorunda kalırlar. Nitekim Erik Killmonger ona meydan okur. Erik'in T'Challa'yı yenmesi Wakanda halkını şoke eder. Tahttan inmek zorunda kalan T'Challa yeniden ülkesinin ve halkının güvenini kazanmak için CIA Ajanı Everett K. Ross'la işbirliği yaparak ülkesini geri almak için çaba gösterir. Wakanda'nın büyük bir dünya savaşına sahne olmasının önüne geçmek için Erik'i yenmesi gerekmektedir.

Resimler

Black Panther izle

Black Panther izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, black panther, black panther konusu, black panther izle, black panther fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.