TIKLA ARA

Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail

Krizi masaya yatıran bir film... Hazine sekreteri Henry Paulson'un gözünden finansal krizi anlatıyor.


Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail  filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail

Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail  izle

İlk Gösterim tarihi:Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail  filmini 18.9.2014 19:01 - 20:35 Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail

2011 - ABD Tür : Dram türündeki Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail filmin yönetmenliğini Curtis Hanson yaptığı Oyuncuların Paul Giamatti , Tony Shalhoub , Topher Grace , William Hurt , Bill Pullman'ten oluşmaktadır.

2008 yılında Amerika'da başlayan ve tüm dünyayı saran ekonomik krize sebep olan olayları ve kriz sürecinde büyük şirketlerde yaşananları, Amerikan hükümetinin ekonomik sistemi ve kendisini kurtarmak için nasıl çabaladığını anlatıyor. Krizi masaya yatıran bir film... Hazine sekreteri Henry Paulson'un gözünden finansal krizi anlatıyor.

Resimler

Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail  izle

 

Büyük Başarısızlık - Too Big to Fail  izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, too big to fail konusu, digiturk 2015 filmleri, too big to fail izle, büyük başarısızlık izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.