TIKLA ARA

Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar

Bay Lazhar geçim sıkıntısı çeken bir öğretmendir. Yeni taşındığı şehirde iş aramaya başlar gazetede gördüğü bir ilana başvurur ve kabul edilir.


Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar

Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma ZamanıThe Winning Season filmini 22.6.2015 14:30 - 16:30 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar

2011 - Kanada Dram, Komedi Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar filmin yönetmenliğini Philippe Falardeau yaptığı Oyuncuların Sophie Nélisse, Danielle Proulx, Émilien Néron, Brigitte Poupart, Mohamed Fellag'ten oluşmaktadır.

Bay Lazhar geçim sıkıntısı çeken bir öğretmendir. Yeni taşındığı şehirde iş aramaya başlar gazetede gördüğü bir ilana başvurur ve kabul edilir. Okulda ona verilen sınıf tam bir yaramaz örencilerden oluşur birbirlerine alışmaları zaman alır ama alıştıkça birbirlerini çok severler.

Sophie Nélisse
, 2000 doğumlu Kanadalı aktris. Genie ödülünü kazandığı Canım Öğretmenim filmindeki Alice ve Kitap Hırsızı (The Book Thief) filmindeki Liesel rolleriyle tanınmaktadır.

Reese Witherspoon
22 Mart 1976'da Nashville, Tennessee'de dünyaya gelen ünlü yıldız 7 yaşından itibaren modellik yapmaya ve TV reklamlarında rol almaya başlar. 1991'de 14 yaşındayken Wildflower adlı TV filminde küçük bir rol kapan sanatçı aynı sene onu tüm dünyaya tanıtan The Man in the Moonda rol alır. Güzel oyuncu bu filmde hayatında ilk defa aşık olan erkeksi bir kızı canlandırır ve sinema seyircisinden ve dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden tam puan almayı başarır.

Resimler

Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar izle

Canım Öğretmenim - Monsieur Lazhar izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, monsieur lazhar konusu, digiturk 2016 filmleri, monsieur lazhar izle, canım öğretmenim izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.