TIKLA ARA

Çarpışma - Changing Lanes

Modern toplum doğru ve yanlış, iyi ve kötü arasına kesin çizgiler çekmektedir. Öfke ve bencillikle dolu bir an iki adamı birbirleriyle karşı karşıya getirir.


Çarpışma - Changing Lanes  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çarpışma - Changing Lanes

Çarpışma - Changing Lanes    izle

İlk Gösterim tarihi:Çarpışma - Changing Lanes    filmini 26.10.2014 16:45 - 18:20 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çarpışma - Changing Lanes   

2002 - ABD Tür : Dram , Gerilim türündeki Çarpışma - Changing Lanes   filmin yönetmenliğini Roger Michell yaptığı Oyuncuların Samuel L. Jackson , Ben Affleck , Amanda Peet , Toni Collette , Sydney Pollack'ten oluşmaktadır.

Modern toplum doğru ve yanlış, iyi ve kötü arasına kesin çizgiler çekmektedir. Öfke ve bencillikle dolu bir an iki adamı birbirleriyle karşı karşıya getirir. Büyük bir hukuk firmasında avukat olan Gavin Black, geç kaldığı mahkemeye gitmek için yoğun trafikte yol almaya çalışırken başka bir şeritte çocuklarını görme hakkını alabilmek için mahkemeye gitmeye çalışan Doyle Gipson'ın arabasına çarpar. Biri kariyerinin zirvesine ulaşmak, diğeri ise uçurumun kenarından kurtulmak için mücadele eden iki adamın hayatı bu kaza sonucunda ilginç şekilde birbiriyle kesişir.

Samuel L. Jackson Tiyatro kökenli Samuel L. Jackson Die Hard'ların üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak bugünkü popülerliğini kazandı. Yani 40'ından sonra şöhrete kavuştu. Bugün iyi bir aksiyon yıldızı ve karakter oyuncusu olduğunu ıspatlamıştır. Ona sinemada ilk şans tanıyan isim kendisi gibi bir siyah olan yetenekli yönetmen Spike Lee'dir. Onun Do The Right Thing ve Jungle Fever gibi birkaç filminde yardımcı rollerde çok iyi performanslar ortaya koyan Jackson, daha sonra Tarantino'nun Pulp Fiction'ında İncil'den ezbere bölümler okuyan gangster Jules karakteriyle dikkatleri üzerine çekti ve Hollywood'un pek çok büyük prodüksiyonunda rol alma şansına kavuştu

Ben Affleck
1972 yılında Berkeley, California'da dünyaya gelen Ben Affleck, öğretmen bir anne ile rehabilitasyon merkezi görevlisi bir babanın ilk çocuğuydu. Kardeşi Casey Affleck ile birlikte daha küçük yaşlarda oyunculuğa heves eden Affleck, bu konuda ilk fırsatı ailesiyle birlikte taşındığı Boston'da yakalayacaktı.

Sydney Irwin Pollack
(1934-2008) Akademi Ödülü sahibi ABD'li yönetmen, yapımcı ve oyuncudur. 21 film ve 10 televizyon şovu yönetmiştir. 30 filmde veya şovda oynamış, 44 film yapmıştır.

Resimler

Çarpışma - Changing Lanes    izle

 

Çarpışma - Changing Lanes    izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, changing lanes izle, digiturk 2015 filmleri, changing lanes konusu, çarpışma izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.