TIKLA ARA

Çılgın Bir Gece - Date Night

Carrell ve Fey filmde akşam yemeği ve film izleyerek geçen gecelerinin rutininden sıkılan bir karı kocayı canlandıracak. Wahlberg ise Fey'in flört ettiği başarılı bir yazar rolünde yer alacak.


Çılgın Bir Gece - Date Night filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Bir Gece - Date Night

Çılgın Bir Gece - Date Night izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Çılgın Bir Gece - Date Night filmini tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Bir Gece - Date Night

2010 - ABD Komedi, Romantik, Suç Çılgın Bir Gece - Date Night filmin yönetmenliğini Shawn Levy yaptığı Oyuncuların Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Taraji P. Henson, Leighton Meester'ten oluşmaktadır.

Carrell ve Fey filmde akşam yemeği ve film izleyerek geçen gecelerinin rutininden sıkılan bir karı kocayı canlandıracak. Wahlberg ise Fey'in flört ettiği başarılı bir yazar rolünde yer alacak. Franco'nun pek akıllı olmayan bir sahtekarı canlandıracağı filmde, çiftin bebekbakıcı olarak kiraladığı kız rolünde Leighton Meester'ı izleyeceğiz.

Steven John Carell
, Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen ve aktör. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır. Ayrıca Evan Almighty filminde başrolde oynamıştır.

Elizabeth Stamatina
"Tina" Fey, Amerikalı yazar, komedyen ve aktris. Fey şu an 30 Rock adlı dizinin yardımcı yapımcısı, yazarı ve başrol oyuncusudur. 30 Rock adlı dizi ülkemizde ComedyMax kanalında yayınlanmaktadır. 30 Rock adlı dizi, Fey'in Saturday Night Live adlı programdaki tecrübelerinden bahsetmektedir.

Mark Wahlberg
Sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terkeden Mark bilimum ufak çapta suçlar işledi. Birkaç ufak işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile New Kids on the Block adlı müzik grubuna katıldı.

Taraji Penda Henson
, ABD'li oyuncu. 2005 Black Movie Ödülleri'nde 'Hustle and Flow'daki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu seçilmesinin ardından yıldızı parladı. 2008'de rol aldığı The Curious Case of Benjamin Button filmiyle bu kez Oscar ödülüne aday gösterildi.

Leighton Marissa Meester
, 1986 doğumlu Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. 2007-2012 arasında yayınlanan Gossip Girl dizisindeki Blair Waldorf karakteriyle ünlenmiştir.
Güzel oyuncu Fort Worth, Texas'ta doğdu. Annesi kendisine hamile olduğu sırada uyuşturucu kaçakçılığından hüküm giydiği için hapisteydi

Resimler

Çılgın Bir Gece - Date Night izle

Çılgın Bir Gece - Date Night izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, date night konusu, digiturk 2016 filmleri, date night izle, çılgın bir gece izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.