TIKLA ARA

Çocuk Pozu - Pozitia copilului

Film Annesi 60 yaşına geşmiş ama hala oğlunu bir bebek gibi gören 35 yaşındaki bir adamın hikayesini anlatmaktadır.


Çocuk Pozu - Pozitia copilului filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çocuk Pozu - Pozitia copilului

Çocuk Pozu - Pozitia copilului izle

İlk Gösterim tarihi: Çocuk Pozu - Pozitia copilului filmini 31.3.2015 21:31 - 23:35 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çocuk Pozu - Pozitia copilului

2013 - Romanya Dram Çocuk Pozu - Pozitia copilului filmin yönetmenliğini Calin Peter Netzer yaptığı Oyuncuların Ilinca Goia , Luminita Gheorghiu, Cerasela Iosifescu, Tania Popa, Bogdan Dumitrache'ten oluşmaktadır.

Film Annesi 60 yaşına geşmiş ama hala oğlunu bir bebek gibi gören 35 yaşındaki bir adamın hikayesini anlatmaktadır.Uzun denemeler sonra artık annesinin baskısından kurtulmaya çalışan Barbu hem ayrı eve çıkmış, hem kendine bir araba almış hem de Cornelia´nın tasvip etmeyeceği besbelli bir de kız arkadaş edinmiştir.

Sandra Bullock Annesi Alman opera sanatçısı Helga, babası ise ses eğitmeni John Bullock.Annesinin katı kuralları yüzünden sıkıntılı bir çocukluk geçirmiştir.Lisede popüler bir ponpon kızdı.Arkadaşları ona 'büyük ihtimalle gününüzü aydınlatıcak kız' derdi.
Üniversitede drama dersi aldı fakat oyunculuk kariyeri için 3. senesinde bırakmak zorunda kaldı.

William Fichtner
1956 doğumlu aktör. Şu anda 3. sezonu oynanan Prison Break adlı dizide 2. ve 3. sezonlarda yer almaktadır.

Donald Frank Cheadle
, Jr. bilinen adıyla Don Chealde, Amerikalı aktör. Birçok dizi ve filmde rol almış oyuncunun en bilinen performanslarının başında Hotel Rwanda filmindeki Paul Rusesabagina rolü gelmektedir. 1964'te Kansas City'de, öğretmen bir anne ve psikolog bir babanın çocuğu olarak doğdu. Cindy ve Colin adında iki kardeşi vardır.

Thandie Newton
Black Men Dergisinde "Yılın en seksi 10 kadını"ndan biri seçildi (2000). İngiltere'de Penzance'de büyüdü. Genç yaşta hem oyunculuk hem de dans alanında kariyer yapmayı hedefliyordu, dansa başladı fakat sakatlandığı için dansı bıraktı daha sonra oyunculuk kariyerini Los Angelos'ta devam ettirmeye karar verdi fakat İngiliz aksanı nedeniyle iş bulmada zorluk çekti.

Resimler

Çocuk Pozu - Pozitia copilului izle

Çocuk Pozu - Pozitia copilului izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, pozitia copilului konusu, digiturk 2015 filmleri, pozitia copilului izle, çocuk pozu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.