TIKLA ARA

Çok Özel Haber - The Shipping News

Quoyle (Kevin Spacey), '40'lı yaşlarına gelmiş, hayatın hiçbir alanında mutlu olamamış bir gazetecidir.


Çok Özel Haber - The Shipping News filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Çok Özel Haber - The Shipping News

Çok Özel Haber - The Shipping News izle

İlk Gösterim tarihi:Çok Özel Haber - The Shipping News  14.1.2014 23:21 - 01:05 Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Çok Özel Haber - The Shipping News

2001 - ABD Tür : Dram , Romantik türündedir.Çok Özel Haber - The Shipping News filmin yönetmenliğini Lasse Hallström  yapmaktadır.Film oyuncularını Cate Blanchett , Kevin Spacey , Julianne Moore , Judi Dench , Jason Behr oluşmaktadır. 

Annie Proulx'un Pulitzer ödülü almış romanından uyarlanan film, sıradan bir gazetecenin doğduğu topraklara döndükten sonra kendi benliğini keşfetmesinin hikayesini anlatıyor.Quoyle'un yaşamı kendisine tamamen yabancılaşmış eşini trafik kazasında kaybetmesinden sonra tamamen değişir. Eşini kaybetmesinin acısıyla, Quoyle, halası ve biricik kızıyla birlikte haklarında fazla bilgisi olmadığı atalarının yaşadığı yer olan Newfoundland kasabasına çekilir.Bu küçük balıkçı kasabasının gazetesinde kendisine bir iş bulan Quoyle, yazdığı her makale ile birlikte kendi benliğini keşfetmeye başlar...

Cate Blanchett 1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Kevin Spacey, iki kere Oscar ödülü kazanmış Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu ve yönetmen. Spacey Kaliforniya'da büyümüştür, televizyon ve sinema filmlerinde yardımcı oyunculuk yapmaya başlamadan önce kariyerine 1980'lerde tiyatro oyuncusu olarak başladı. 1990'larda oynadığı fimlerle büyük beğeni kazandı. 1995 yılında rol aldığı Olağan Şüpheliler filmindeki performansı ile en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını kazanarak kariyerinin zirvesine çıktı. Bu başarıyı 1999 yılında Amerikan Güzeli filmindeki sıradışı oyunculuğu takip etti ve bu filmi ile En iyi Erkek Oyuncu oscarını kazandı. Spacey, Se7en, Pay It Forward, The Usual Suspects, L.A. Confidential, ve en son filmi Superman Returns gibi iz bırakan birçok Hollywood filminde rol almıştır.

IMDB Puanı: 6,8/10 (24.252 oy verdi.)

Resimler

Çok Özel Haber - The Shipping News izle

Çok Özel Haber - The Shipping News izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the shipping news izle, digiturk 2014 filmleri, the shipping news konusu, çok özel haber izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.