TIKLA ARA

Danışman - The Counselor

Başarılı bir avukat olan Counselor, son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı adeletin iki yanında da yer alan bir karar verir ve kendisini uyuşturucu ticaretin ortasında bulur.


Danışman - The Counselor filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Danışman - The Counselor

Danışman - The Counselor izle

İlk Gösterim tarihi: Danışman - The Counselor filmini 20.3.2014 12:20 - 14:12 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Danışman - The Counselor

2013 - ABD Tür : Gerilim türündeki Danışman - The Counselor filmin yönetmenliğini Ridley Scott yaptığı Oyuncuların Brad Pitt , Cameron Diaz , Penélope Cruz , Javier Bardem , Michael Fassbender 'ten oluşmaktadır.

Başarılı bir avukat olan Counselor, son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı adeletin iki yanında da yer alan bir karar verir ve kendisini uyuşturucu ticaretin ortasında bulur. Bu kararıyla birlikte Reiner isminde bir iş adamıyla iş yapamaya başlar. Girdiği ekiple birlikte uyuşturucu sevkiyatı planlar ancak bekledikleri gibi gerçekleşmez ve kendilerini bir can pazarı içerisinde bulurlar.

William Bradley Pitt, bilinen adıyla Brad Pitt, Amerikalı aktör. 1990'lı yılların ortasından itibaren Hollywood'un en iyi aktörleri arasında gösterilen Pitt, birçok başarılı filmde başrolde oynadı.18 Aralık 1963'de Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletindeki Springfield'da üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. Pitt ailesi köken olarak İngilizdir. Missouri Üniversitesi'nin Gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi'ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood'a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra Dallas ve Another World gibi dizilerde küçük roller kapmayı başardı.

Cameron Diaz 30 Ağustos 1972'de California San Diego'da doğdu. Küba-Amerikan bir baba ile İtalyan ve Alman ırkından gelen yerli bir Amerikalı annenin kızı olan Cameron, 16 yaşında Hollywood'da bir partide tanıştığı fotoğrafçı sayesinde Elite Model Ajansı ile bir anlaşma imzaladı. Modellikteki başarısı Japonya, Avustralya, Morocco ve Paris'te çalışmaya, Mademoiselle ve Seventeen gibi dergileride resimlerinin çıkmasına ve Calvin Klein, Coca Cola ve Levi's gibi büyük şirketlerin reklam kampanyalarında rol almasına neden oldu. 1994'de Jim Carrey'in başrol oynadığı 'The Mask / Maske' adlı aksiyon komedi filminde sinema kariyerine ilk adımını attı.

Penelope Cruz Sanchez, 28 nisan 1974'de araba tamircisi olan Eduardo Cruz ile kuaförlük yapan Encarna Sanchez'in kızları olarak Madrid,İspanya'da dünyaya geldi.Joan Manuel Serrat'ın aynı adlı şarkısından etkilenilerek ismin alan Cruz,genç bir kızken dansçılığa başladı.Bir yetenek sınavında 300 kız arasından 1. seçilince 15 yaşındayken okuldan ayrıldı ve Conservatorio Nacional'de klasik bale eğitimi almaya başladı.9 yıl süren eğitimin yanı sıra Newyork'taki Christina Rota Okulu'nda 4 yıl boyunca çeşitli dans kursları ve Angela Garrido'dan 3 yıl süren İspanyol Balesi dersleri aldı.İspanyol grup Mecano'nun La Fuerza Del Destino klibinde yer aldıktan sonra ilk kez şöhretle tanışan Cruz,o dönemde grup üyelerinden Nacho Cano ile yakınlaştı.Cruz'un oynadığı ilk film olan Jamon(1992), Yabancı Dilde Film dalında Oscar kazandı.

Javier Ángel Encinas Bardem (d. 1 Mart 1969) İspanyol sinema oyuncusu. 2000 yılında Before Night Falls filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. 2000'de Before Night Falls, 2004'de İçimdeki Deniz filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu - Drama dalında Altın Küre'ye aday gösterilen oyuncu No Country for Old Men filmiyle Oscar ödülü almıştır.

Resimler

Danışman - The Counselor izle

 

Danışman - The Counselor izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk salon1, the counselor konusu, digiturk 2014 filmleri, the counselor izle, danışman izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.