TIKLA ARA

David ve Madam Hansen - David et Madame Hansen

Başarılı bir terapist ve Alzheimer hastası eski den çok ünlü olan bir aktris, beklenmedik bir şekilde tanışırlar gelirler. İsviçre'de çok pahalı bir klinikte terapistlik yapan David, hastası Madam Hansen ile klinik dışında bir iş yapmak için anlaşırlar.


David ve Madam Hansen - David et Madame Hansen filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

David ve Madam Hansen - David et Madame Hansen

David ve Madam Hansen - David et Madame Hansen izle

Ilk Gösterim tarihi: David ve Madam Hansen - David et Madame Hansen filmini27.1.2015 12:32 - 13:58 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Genç Çiraklar - The Internship

2012 - Fransa Dram David ve Madam Hansen - David et Madame Hansenfilmin yönetmenligini Alexandre Astier yaptigi Oyuncularin Isabelle Adjani, Alexandre Astier, Julie-anne Roth, Victor Chambon, Stéphanie Heiser'ten olusmaktadir.

Başarılı bir terapist ve Alzheimer hastası eski den çok ünlü olan bir aktris, beklenmedik bir şekilde tanışırlar gelirler. İsviçre'de çok pahalı bir klinikte terapistlik yapan David, hastası Madam Hansen ile klinik dışında bir iş yapmak için anlaşırlar. Bu plan hem provokatif hem de stresli bir kişiliğe sahip hastasıyla geçirdiği her dakika, farklı bir maceraya atılmalarına neden olur.

John Christopher Depp, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü. 12 yaşında annesinin aldığı gitarla, çevredeki gruplarda gitar çalmaya başladı. 15 yaşında bir rock müzisyeni olmak umuduyla okulu bıraktı.

Gwyneth Kate Paltrow, Amerikalı Oscar ödüllü oyuncu.Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Yapımcı - yönetmen Bruce Paltrow ve oyuncu Blythe Danner'in kızı olan Gwyneth Paltrow kendisi gibi oyuncu olan Katherine Moennig'in kuzenidir.New York'taki Spence School'un ardından bir dönem University of California at Santa Barbara'ya devam etti, ardından okulu bıraktı.

Ewan McGregor 31 mart 1971 doğumlu, tam adi Ewan Gordon Mcgregor olan karizmatik oyuncu.Sarki söölemeyi çok seven Ewan'in, her zaman hayali bi rockstar olmakmis ama yinede oyunculugu çok seviyormus ve oyunculuktan baska bir is yaptigini da düsünemezmis. 1995'te Fransa'da Eve Mavrakis'le evlenmis ve bu evlilikten iki tane kizi olmuştur.(Clara Mathilde ve Esther Rose) Şu an ailesiyle birlikte Londra'da yaşamaktadır.Ayrica Ewan birkaç tane motorsiklete sahiptir. Kendisi sıkı bir Oasis hayranidir. Bir de ek bilgi oyunculuga yeni basladigi siralarda Jude Law ev arkadasiymis o zamandan bu zamana kadar gelen iyi bir dostluklari da varmis.

Paul Bettany, İngiliz aktör. Akıl Oyunları (A Beautiful Mind), Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code) filmlerindeki performansı ve Iron Man serisindeki JARVIS karakterinin seslendirmesiyle tanınmaktadır.Bettany 1971 yılında sahne şarkıcısı Anne (kızlık soyadı Kettle) ile aktör ve drama öğretmeni Thane Bettany'nin oğlulları olarak Londra'nın Shepherd's Bush bölgesinde doğdu. Sarah adında bir ablası ve Matthew adında bir erkek kardeşi vardı. Thane, Hertfordshire'daki Queenswood School'da eğitmenlik yaparken, aile kampüste kalıyordu.

Jeff Goldblum West Homestead, Pennsylvania'daki Pittsburg kentinde doğdu. Annesi Shirley bir radyoda çalışırken babası bir doktordu. İlk filmi Death Wish 'te Charles Bronson ile rol aldı. Sonra Columbo dizisinin bir bölümünde yer aldı. Annie Hall 'da küçük bir rol aldı. The Fly, The Tall Guy ve Invasion of the Body Snatchers (1978) filmlerindeki rolleri ile ününü arttırdı. Jurassic Park, devam filmi Kayıp Dünya ve Kurtuluş Günü gibi yüksek bütçeli ve yüksek kar getiren filmlerde başrolde oynadı ve uluslararası bir yıldız oldu. Patricia Gaul ile 1980 ve 1986 yılları arasında evli kaldı. Earth Girls Are Easy ve The Fly filmlerinde rol aldığı Geena Davis ile 1 Kasım 1987 tarihinde evlendi ve 1990 yılının ekim ayında boşandı. Jurassic Park filminde yer alması gündemde...

Resimler

David ve Madam Hansen - David et Madame Hansen izle

David ve Madam Hansen - David et Madame Hansen izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, david et madame hansen konusu, digiturk 2015 filmleri, david et madame hansen izle, david ve madam hansen izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.