TIKLA ARA

Delgo

Hayalperst Delgo, Lockni ve Nohrin halkları arasındaki çatışmanın yol açacağı problemlere karşı arkadaşlarıyla beraber harekete geçer.


Delgo filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Delgo

Delgo izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Delgo filmini 21:30 - 23:15 06.07.2015 Pazartesi tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Delgo

2008 - ABD Animasyon, Fantastik, Komedi Delgo filmin yönetmenliğini Marc F. Adler, Jason Maurer yaptığı Oyuncuların Michael Clarke Duncan, Jennifer Love Hewitt, Val Kilmer, Freddie Prinze Jr., Kelly Ripa'ten oluşmaktadır.

Hayalperst Delgo, Lockni ve Nohrin halkları arasındaki çatışmanın yol açacağı problemlere karşı arkadaşlarıyla beraber harekete geçer.

Michael Clarke Duncan (1957-2012) ABD'li aktör. Birçok filmde yardımcı rollerde görev yapsa da 1999 yapımı Yeşil Yol (The Green Mile) filmindeki John Coffey rolüyle hatırlanmaktadır.2012'de geçirdiği kalp krizi sonucunda 54 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

Jennifer Love Hewitt
21 Şubat 1979'da Waco, Teksas'da doğmuştur. Daha küçük bir çocukken müziğe ilgi duymaya başlayan Jennifer Love Hewitt, 3 yaşındayken bir şovda Greatest Love of All'ı seslendirmiştir. 9 yaşında Rusya'yı turlarında ziyaret eden Teksas şov grubuna katılır, 10 yaşında da annesiyle birlikte Los Angeles'a taşınır. Bunun hemen ardından Hewitt yirmiden fazla TV reklamında oynar. İlk çıkışı Disney kanalı için Kids Incorporated adlı şovda çocuk oyuncu olmasıyla olur.

Freddie James Prinze
Jr. 1976 doğumlu Amerikalı aktör.1976'da Los Angeles, Kaliforniya'da doğan Prinze Jr.'ın babası Freddie Prinze Sr.ünlü bir komedyendi, ancak Freddie Jr 1 yaşındayken kendini vurarak yaşamına son verdi. Freddie Jr. emlakçı annesi Kathy Elaine ile birlikte Albuquerque, New Mexico'da büyüdü.

Resimler

Delgo izle

Delgo izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, delgo konusu, digiturk 2016 filmleri, delgo oyuncuları, delgo izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.