TIKLA ARA

Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea

Owen Chase ve arkadaşları gemileriyle balina avına çıkarlar, ancak dev bir İspermeçet balinasının saldırısına uğradıktan sonra gemileri batar.


Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea filmini Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea

Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea izle

İlk Gösterim tarihi: Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea filmini 10 Nisan 2016 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea

2015 - ABD Dram Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea filmin yönetmenliğini Ron Howard yaptığı Oyuncuların Chris Hemsworth, Ben Whishaw, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Michelle Fairley'ten oluşmaktadır.

Herman Melville'in ünlü Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820'de geçiyor. Owen Chase (Chris Hemsworth) ve arkadaşları gemileriyle balina avına çıkarlar, ancak dev bir İspermeçet balinasının saldırısına uğradıktan sonra gemileri batar. Gemilerini kaybeden mürettebatın en yakın karaya ulaşabilmek için önünde binlerce mil vardır.

Chris Hemsworth
, Avustralyalı aktör. Marvel'in süperkahraman filmlerinde Thor karakterini canlandırmasıyla tanınmıştır.1983 yılında Avusturalya'nın Melbourne şehrinde doğdu. Avustralya'da yayınlanan Home and Away dizisindeki Kim Hyde karakteri sayesinde ünlendi. 2005 yılında Home and Away dizisi ile en iyi genç erkek yetenek dalında Avusturalya'da Logie ödülünü aldı. Star Trek filmi ile sinema dünyasına adım atan karizmatik aktör Cash filmi ile oyunculuğunun kalitesini şüphesiz ispatlamıştır.

Ben Whishaw
(d. 14 Ekim 1980) İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Whishaw, tiyatroda sergilediği Hamlet performansı ve Perfume: The Story of a Murderer filmindeki Jean-Baptiste Grenouille karakteri ile bilinmektedir.Bedfordshire kentinde büyüyen aktör, ikiz kardeşi James ile birlikte Bancroft Oyuncuları Gençlik Tiyatrosuna katıldı. Bir çok başarılı tiyatro oyunundan sonra 2004 yılında Trevor Nunn'ın Hamlet oyununda Hamlet rolüne seçildi, bu rolü oynayan en genç oyuncu oldu.

Cillian Murphy
İrlandalı film ve tiyatro oyuncusudur. BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'ne ve Altın Küre'ye aday gösterilmiştir. Başlangıc, Kara Şövalye ve Kara Şövalye Yükseliyor filmlerindeki rolleriyle ismini bir çıta üste çıkarmıştır.

Brendan Gleeson
29 Mart 1955 yılında Belfast, İrlanda'da doğdu. Yerel tiyatrolarda çocuk oyuncu olarak oyunculuğa erken başladı. Universiteye giderken İrlanda'nın Ulusal Tiyatrosunda yeteneğini denedi ama pek iyi gitmedi. Yıllarca denedikten sonra hayallerini bırakıp öğretmen olmaya karar verdi. On yıl öğretmenlik yaptı. 1989'da oyunculuğu tekrar ele alarak bir kez daha şansını denemeye karar verdi.

Resimler

Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea izle

Denizin Ortasında - In the Heart of the Sea izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, in the heart of the sea konusu, digiturk 2017 izle, in the heart of the sea izle, denizin ortasında izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.