TIKLA ARA

Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers

A.E.W. Mason'un klasikleşmiş romanından beyazperdeye uyarlanan the Four Feathers bizi Avrupa devletleri arasında, sömürge edinme yarışını...


Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers filmini Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers

Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers izle

İlk Gösterim tarihi: Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers filmini 23.3.2016 14:35 - 16:42 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers

2002 - ABD, Dram, Macera, Savaş Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers filmin yönetmenliğini Shekhar Kapur yaptığı Oyuncuların Heath Ledger, Djimon Hounsou, Michael Sheen, Wes Bentley, James Cosmo'ten oluşmaktadır.

A.E.W. Mason'un klasikleşmiş romanından beyazperdeye uyarlanan the Four Feathers bizi Avrupa devletleri arasında, sömürge edinme yarışının iyice kızıştığı 19. yüzyılın ikinci yarısına götürüyor. Hem arkadaşları hem ailesi hem de komutanları tarafından çok sevilen ve gelecekte çok parlak bir kariyeri olacağına kesin gözüyle bakılan Harry Feversham adlı İngiliz subay, evlilik hazırlıkları yaptığı güzeller güzeli sevgilisi Ethne'yle birlikte hoş bir yaşam sürmektedir. Sudan'da bazı isyancı islami güçlerin yörede bulunan İngiliz koloni birliklerine saldırması üzerine Harry bağlı olduğu birlike birlikte Kuzey Afrika'ya, çıkan isyanları bastırmaya gider.

Heathcliff Andrew Ledger
, bilinen ismiyle Heath Ledger (1979-2008), Akademi Ödülü kazanmış Avustralyalı televizyon ve sinema filmi oyuncusu.Kariyerine 1990'ların başında, Avustralya'da televizyon ve sinema işlerinde rol alarak başlayan Ledger, 1998 yılında ABD'ye gitti. Oradaki ilk filmi, romantik-komedi türündeki Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi oldu.

Djimon Gaston Hounsou
24 Nisan 1964 senesinde Batı Afrika'da, Benin'in Cotonou köyünde doğdu. 13 yaşındayken ailesi onu Paris'teki abisinin yanına okula gitmek üzere gönderdi. Ama Hounsou, okulu pek sevmedi ve çalışmak üzere okuldan ayrıldı. Çok uzun bir süre iş bulamayan Djimon, bir yıla yakın bir süre Paris'in sokaklarında yaşadı, köprülerin altında uyudu, yemek bulabilmek için çöp kutularını karıştırdı, meşhur Pompidou Meydanı'nın süslü çeşmelerinde yıkandı ve tabii para için dilendi.

Michael Sheen
5 Şubat 1969 yılında Newport,Monmouthshire_İngilterede doğan Michael Sheen;Glan Afan Comprehensive School'da eğitim gördü ve Baglan'ın gençler takımında futbol oynadı. Tiyatroya ilgi duymaya başlamasıyla birlikte futbolu bıraktı ve West Glamorgan Genç Tiyarocular Kulübü'ne katıldı.Okulu bitirdiğinde Cardiff'deki Wales Uluslar arası Genç Oyuncular Okulu'na başladı. Daha sonra da Drama Sanatları Asiller Akademisi'ne geçiş yaptı. İlk başarılı oyunculuk sınavını ünlü İngiliz aktrist Vanessa Redgrave karşısında,When She Danced ile verdi.

Wesley Cook
"Wes" Bentley, Amerikalı film aktörü. American Beauty filmindeki Ricky Fitts rolüyle tanınmıştır. The Hunger Games'deki Seneca Crane rolüylede tanınmaktadır.

James Cosmo
1960 yılından bu yana birçok dizi ve filmde gördüğümüz İskoç artisti, en son Game of Thrones dizisindeki Jeor Mormont rolüyle gördük.

Resimler

Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers izle

Dört Cesur Arkadaş - The Four Feathers izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies stars , the four feathers izle, digiturk 2017 izle, the four feathers konusu, dört cesur arkadaş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.