TIKLA ARA

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze

Landry´lerin üç kızı birden aynı anda evlenmeye kalkınca, evlilik telaşı da üçe katlanır...


Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze izle

İlk Gösterim tarihi: Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze filmini 11.3.2014 Digiturk  Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze, Konusu

2006 - ABD Tür : Komedi , Romantik yapımı Fantastik , Korku türündeki Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze filmin yönetmenliğini Michael Ian Black yaptığı Oyuncuların Jason Biggs , Joe Pantoliano , Rob Corddry , Michael Weston , Edward Herrmann 'ten oluşmaktadır.

Bize aşkın mükemmeliyetle hiç alakası olmadığını gösteren bir film. Hayatının kadını kaybeden Anderson bir daha asla aşık olamayacağına ikna olmuştur. En yakın arkadaşının baskılarıyla sürekli garson olarak çalışan mutsuz Katie'ye çıkma teklif eder. Masum bir meydan okuma birden hayatlarında aradıkları aşkın ortaya çıkmasını sağlar.

Jason Matthew Biggs; Pequannock Township, New Jersey), ABD'li oyuncu. Amerikan Pastası serisinde canlandırdığı Jim Levenstein adlı başrol karakteri ile bilinmektedir.

Joseph Peter
"Joe" Pantoliano, Amerikalı film ve televizyon aktörü. The Sopranos dizisinde Ralph Cifaretto karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Matrix filminde Cypher karakterini canlandırırken, Memento filminde Tedyy karakterine can vermiştir.

Isla Fisher 3 Şubat 1976 doğumlu İskoç asıllı oyuncu/manken... Umman'da doğup Avustralya' da büyümüştür.. Ülkesinde pek çok dizide oyunculuk yapmasına rağmen wedding crashers ile insanların dikkatini çekmiştir.2004 yılından bu yana birlikte olduğu İngiliz komedyen Sasha Baron Cohen ile 2010 yılında evlenmiştir.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze izle

 

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, wedding daze konusu, digiturk 2015 filmleri, wedding daze izle, düğün çılgınlığı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.