TIKLA ARA

Düşlerin Terzisi - The Dressmaker

Dungatar adında kırsal kesimdeki bir kasabada doğup büyüyen Myrtle 'Tilly' Dunnage hakkındaki cinayet suçlamaları nedeniyle...


Düşlerin Terzisi - The Dressmaker filmini MOVIEMAX PREMIER HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşlerin Terzisi - The Dressmaker

Düşlerin Terzisi - The Dressmaker izle

İlk Gösterim tarihi: Düşlerin Terzisi - The Dressmaker filmini 15 Nisan 2016 tarihinde Digiturk MOVIEMAX PREMIER HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşlerin Terzisi - The Dressmaker

2015 - Avustralya Dram Düşlerin Terzisi - The Dressmaker filmin yönetmenliğini Jocelyn Moorhouse yaptığı Oyuncuların Kate Winslet, Hugo Weaving, Liam Hemsworth, Sarah Snook, Caroline Goodall'ten oluşmaktadır.

Dungatar adında kırsal kesimdeki bir kasabada doğup büyüyen Myrtle 'Tilly' Dunnage (Kate Winslet), hakkındaki cinayet suçlamaları nedeniyle genç yaşta annesini ve doğduğu toprakları geride bırakmak zorunda kalmıştır. Çok uzun yıllar sonra hasta annesine bakmak için geri döndüğünde ise Tilly çok farklı bir insandır: Güzel giyinmeyi bilen, korkusuz, kendinden emin bir kadındır artık. Avrupa'nın moda başkentlerinde gördüğü eğitim sonunda çok iyi bir terzi olmuştur.

Kate 'Elizabeth' Winslet
5 Ekim 1975 (Reading, Berkshire, İngiltere ) tarihinde İngiltere'de doğdu.Tamamen oyuncu bir aileden gelen Winslet genç yaşına rağmen bu zamana kadar beş defa Oscar'a aday gösterildi. Winslet 1998 yılı itibariyle, iki kere Oscar'a aday olmayı başaran en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor. Kate aynı zamanda ödüle üç, dört ve beş kere aday gösterilen oyuncu olmayı da başardı.

Hugo Weaving
İngiliz Wallace ve Anne çiftinin çocukları olarak Nijerya'da dünyaya geldi. Çocukluğunu Güney Afrika'da geçiren Weaving, ilk gençlik yıllarında Birleşik Krallık'a taşındı. İngiltere'de prestijli bir yatılı okul olan Queen Elizabeth's Hospital'a gitti. 1976'da Avustralya'ya taşındı, Sidney'deki Knox Grammar School okuluna devam etti. 1981 yılında National Institute of Dramatic Art'tan mezun oldu.

Liam Hemsworth,
1990 doğumlu Avustralyalı aktör. Neighbours dizisinde Josh Taylor rolünde ve çocuk dizisi The Elephant Princess'de "Marcus" rolünde oynamıştır.2010'da Amerikan yapımı Son Şarkı filminde rol aldı ve 2012'de Açlık Oyunları filminde Gale Hawthorne karakterini canlandırdı. Abileri Chris ve Luke da oyuncudur.

Resimler

Düşlerin Terzisi - The Dressmaker izle

Düşlerin Terzisi - The Dressmaker izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, the dressmaker izle, digiturk 2017 izle, the dressmaker konusu, düşlerin terzisi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.