TIKLA ARA

Düşüş - The Falling

İngiliz kızlarından etkileyici Abbie ve problemli Lydia en iyi arkadaşlardır.Okulda gerçekleşen trajediden sonra gizemli bir bayılma salgını tüm düzeni tehtid etmeye başladı.


Düşüş - The Falling filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşüş - The Falling

Düşüş - The Falling izle

İlk Gösterim tarihi: Düşüş - The Falling filmini 13 Şubat 2016 Cumartesi 18:45 - 20:23 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HDkanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düşüş - The Falling

2014 - İngiltere Dram, Gizem Düşüş - The Falling filmin yönetmenliğini Carol Morley yaptığı Oyuncuların Maisie Williams, Greta Scacchi, Maxine Peake, Monica Dolan, Mathew Baynton'ten oluşmaktadır.

1969 yılında okulun sıkı İngiliz kızlarından etkileyici Abbie ve problemli Lydia en iyi arkadaşlardır.Okulda gerçekleşen trajediden sonra gizemli bir bayılma salgını tüm düzeni tehtid etmeye başladı.

Margaret Constance Williams
, İngiliz aktris. HBO dizisi Game of Thrones'taki Arya Stark rolüyle oyunculuğa adım atmış ve büyük şöhret kazanmıştır.1997'de Bristol'de doğan Williams, 4 kardeşin en küçüğüdür. 2011'de oyunculuğa Game of Thrones ile başladıktan sonra rolüyle birçok ödülün sahibi olmuştur.

Matthew Goode
İngiltere'de 3 Nisan 1978'de dünyaya gelen Goode, beş kardeşin en küçüğüdür (bir ağabeyi; annesinin ilk evliliğinden iki ağabeyi ve bir ablası vardır). Devon'daki Clyst St. Mary kasabasında büyümüştür. Babası jeolog annesi ise hemşiredir. Annesi aynı zamanda amatör tiyatro yönetmenidir.

Stockard Channing
13 Şubat - 1944 doğumlu Amerikan tiyatro, film ve sahne sanatları oyuncusu.Stockard Channing, Akademi ödülüne ve Altın Küre ödülüne aday gösterilmiş, üç kez Amerikan Tony ödülünü kazanmıştır.

Cate Blanchett
1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Resimler

Düşüş - The Falling izle

Düşüş - The Falling izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, the falling konusu, digiturk 2016 izle, the falling izle, düşüş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.