TIKLA ARA

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2

Maceralarından birinde, gizli bir buz mağarası keşfederler. Burası, Dragon Rider'ın evidir. Bunun üzerine yeniden bozulma ihtimali olan huzuru korumak için bir savaşa girerler.


Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2  filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2  

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2 izle

İlk Gösterim tarihi:Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2  filmini  14.11.2014 11:40 - 13:18 Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2     

2014 - ABD Tür : Animasyon , 3 Boyutlu , Macera türündeki Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2  filmin yönetmenliğini Jonathan Meyers yaptığı Oyuncuların Gerard Butler , Cate Blanchett , Djimon Hounsou , Jonah Hill , Jay Baruchel'ten oluşmaktadır.

Hiccup ve Toothless'ın Berk adasındaki ejderhaları ve vikingleri bir araya getirmesinin üstünden beş yıl geçmiştir. Maceralarından birinde, gizli bir buz mağarası keşfederler. Burası, Dragon Rider'ın evidir. Bunun üzerine yeniden bozulma ihtimali olan huzuru korumak için bir savaşa girerler. Hiccup ve Toothless, insanların ve ejderhaların geleceğini korumak için ancak beraber hareket ederlerse başarılı olabileceklerini anlarlar. Artık, inandıkları şeyler için bir arada olup ayakta durma zamanıdır.

Gerard James Butler, İskoç aktör.1969'da Glasgow'da doğdu. Annesi ve babasının boşanması üzerine, babası ile 16 yaşına kadar görüşmedi. Üniversitede okuduğu hukuk bölümünün kişiliğine çok şey kattığını düşünüyor. Üniversite yıllarında bir rock grubunun vokalliğini yaptı. Mrs. Brown adlı filmin çekimlerinde buz gibi suya çıplak bir atlayış yapması gerekiyordu. Sahneyi başarıyla bitiren Butler, çekimin hemen ardından hipotermi geçirdi. Aynı filmin çekimleri sırasında nehre düşen bir çocuğu kurtardığı için The Royal Humane Society tarafında Cesaret Ödülü'nü kazandı. En sevdiği aktör Christian Bale.

Cate Blanchett 1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Djimon Gaston Hounsou 24 Nisan 1964 senesinde Batı Afrika'da, Benin'in Cotonou köyünde doğdu. 13 yaşındayken ailesi onu Paris'teki abisinin yanına okula gitmek üzere gönderdi. Ama Hounsou, okulu pek sevmedi ve çalışmak üzere okuldan ayrıldı. Çok uzun bir süre iş bulamayan Djimon, bir yıla yakın bir süre Paris'in sokaklarında yaşadı, köprülerin altında uyudu, yemek bulabilmek için çöp kutularını karıştırdı, meşhur Pompidou Meydanı'nın süslü çeşmelerinde yıkandı ve tabii para için dilendi.

Jonah Hill Feldstein, Amerikalı aktör ve komedyen. Moneyball, Liseli Polisler ve Para Avcısı gibi filmlerdeki rolleriyle hatırlanmaktadır.1983'te Los Angeles'ta doğan Hill'in annesi Sharon Lyn kostüm tasarımcısıydı, babası Richard Feldstein ise Guns 'N Roses grubunun turlarındaki harcamaların düzenlenmesinden sorumluydu. Jordan adında 6 yaş büyük bir ağabeyi vardır.

Resimler

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2 izle

 

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 - How To Train Your Dragon 2 izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, how to train your dragon 2 konusu, digiturk 2015 filmleri, how to train your dragon 2 izle, ejderhanı nasıl eğitirsin 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.