TIKLA ARA

El Club - The Club

Şili'nin gözlerden uzak deniz kenarındaki bir kasabasında yaşayan 4 eski rahip, emekli bir rahibenin gözetiminde bir evde inzivaya çekilmişlerdir.


El Club - The Club filmini Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

El Club - The Club

El Club - The Club izle

İlk Gösterim tarihi: El Club - The Club filmini 12 Nisan 2016 18:56 - 20:25 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

El Club - The Club

2015 - Şili Dram El Club - The Club filmin yönetmenliğini Pablo Larrain yaptığı Oyuncuların Antonia Zegers, Roberto Farias, Alfredo Castro, Alejandro Goic, Alejandro Sieveking'ten oluşmaktadır.

Şili'nin gözlerden uzak deniz kenarındaki bir kasabasında yaşayan 4 eski rahip, emekli bir rahibenin gözetiminde bir evde inzivaya çekilmişlerdir. Ancak hepsinin geçmişinde çocuk tacizi gibi çeşit çeşit skandallar vardır. Günün birinde kurbanlardan biri olan balıkçı Sandokan'ın sırrını açığa vurması, bütün rahipleri derin bir kaygıya sürükleyecektir.

Richard Dreyfuss
Bir Oskar Ödülü kazanmış ABD'li aktör. Jaws ve Üçüncü Türden Yakınlaşmalar filmleri en çok tanındığı filmlerdir.

Naomi Ellen Watts
(d. 28 Kasım 1968) İngiliz ve Avustralyalı aktrist. Mulholland Drive, Halka ve King Kong filmlerinin oyuncusu sanatçı, 21 Grams filmindeki rolüyle 2004 yılında Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

Watts Shoreham, Kent, İngiltere'de doğdu. Sanatçı 7 yaşındayken babası Peter Watts öldü. Annesi onunla birlikte Kuzey Galler'e yerleşti. Daha sonra 1982 yılında ailesiyle birlikte Sydney, Avustralya'ya giderek bu ülkenin vatandaşı oldular.

Jacob Benjamin
, bilinen adıyla Jake Gyllenhaal, Amerikalı aktör. 2001 yapımı Donnie Darko filmindeki rolüyle ünlenmiştir.Yönetmen Stephen Gyllenhaal ve senarist Naomi Foner'ın oğlu, aktris Maggie Gyllenhaal'in kardeşidir. Yahudidir. İlk olarak 1991 Billy Crystal ile City Slickers filminde görülmüştür.

Resimler

El Club - The Club izle

El Club - The Club izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, the club izle, digiturk 2017 izle, the club konusu, el club izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.