TIKLA ARA

Entourage

Dizi'de olduğu gibi filmdede komedi dolu anlar sergilenmektedir. Çapkın bir adamın yapabileceği akıl almaz şeyler sizlerle.


Entourage filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Entourage

Entourage izle

İlk Gösterim tarihi: Entourage filmini 21:15 - 22:55 / 13 Ekim 2015 Salı tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Entourage

2015 - ABD Komedi Entourage filmin yönetmenliğini Mark Mylod, Julian Farino yaptığı Oyuncuların Jeremy Piven, Adrian Grenier, Kevin Connolly, Debi Mazar, Kevin Dillon'ten oluşmaktadır.

Dünyaca ünlü Entourage yabancı dizisi hemen hemen aynı bir şekilde beyazperde'ye aktarış. Dizi'de olduğu gibi filmdede komedi dolu anlar sergilenmektedir. Çapkın bir adamın yapabileceği akıl almaz şeyler sizlerle.

Jeremy Samuel Piven
(d. 26 Temmuz 1965) 2 kez Emmy ödülü almış, Altın Küre ödülü sahibi ABD'li oyuncu. HBO'nun Entourage isimli dizisinde canlandırdığı Ari Gold karakteri ile tanınır.

Adrian Grenier
, Amerikalı aktör, müzik sanatçısı ve yönetmen. Bilindiği en iyi rolü HBO'nun ünlü dizisi Entourage'daki Vincent Chase rolüdür.İrlanda kökenlidir.En iyi arkadaşları Leonardo DiCaprio ve Tobey Maguire'dir.'Entourage' adlı yapımda kendini gösterdi.Bir kaç kez ödüllere aday gösterildi ayrıca 'Entourage' adlı filmle Altın Küre'ye aday olmuştur.

Deborah "Debi" Mazar
, Amerikalı aktiris. HBO'nun dizilerinden olan Entourage'daki Shauna Roberts karakteriyle tanınmaktadır.

Resimler

Entourage izle

Entourage izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, entourage filmi, digiturk 2016 filmleri, entourage konusu, entourage izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.