TIKLA ARA

Evim - Home

Evim'de insan dostu uzaylı Off kendi halkı tarafından gezegenden kovulunca dünyaya sığınmaya karar verir.


Evim - Home filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Evim - Home

Evim - Home izle

İlk Gösterim tarihi: Evim - Home filmini tarihinde 17.9.2015 Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Evim - Home

2015 - ABD Animasyon, Fantastik, Macera Evim - Home filmin yönetmenliğini Tim Johnson yaptığı Oyuncuların Jennifer Lopez, Rihanna, Steve Martin, Jim Parsons, Fatih Özacun'ten oluşmaktadır.

Evim'de insan dostu uzaylı Off kendi halkı tarafından gezegenden kovulunca dünyaya sığınmaya karar verir. Burada Lüle adlı maceracı bir kızla arkadaşlık kurar, çok farklı yerlerden gelmiş iki baş karakterimiz birlikte büyük bir serüvene atılırlar. Orijinal seslendirme kadrosunda Rihanna, Jennifer Lopez, Steve Martin ve Jim Parsons yer alıyor.

Jennifer Lynn López
, 24 Temmuz 1969'da New York'un bir mahallesi olan Bronx'ta doğdu. Amerikalı aktrist, latin pop müzik şarkıcısı, moda tasarımcısı ve dansçıdır. Kısaca J-Lo olarak bilinir.Porto Riko soyundan olması onun şov dünyasına girmesini kolaylaştırmıştı. Çünkü o dönemlerde Ricky Martin ve Enrique Iglesias'ın öncülük ettiği ve 90'ların sonlarına doğru başlayan Latin Pop müzik dalgası tüm dünyayı etkisi altına almıştı.

Rihanna
, müzik hayatına ilk defa lisedeyken iki arkadaşıyla birlikte kurduğu grupla başladı. 2004 senesinde katıldığı bir şovda Mariah carey'nin 'Hero' parçasını seslendiren Rihanna, 15 yaşındayken tanıştığı müzik prodüktörü Evan Rogers aracılığıyla kaydettiği demonun Def Jam şirketine ulaşmasıyla, bu şirketle 16 yaşındayken anlaşmaya vardı.

Steve Martin
Yetmişlerin sonlarında komedyenlik yeteneği tescillenmiş olan Martin sinema dünyasına adım atmayı düşünür. 1977 yılında ilk filmi The Absent-Minded Waiter çekilir. Yedi dakika uzunluğunda olan ve senaryosu da Martine ait olan bu film en iyi kısa film dalında Akademi ödülüne aday gösterilir.

Jim Parsons
, (d. 24 Mart 1973), Amerikalı televizyon dizisi ve sinema oyuncusu. The Big Bang Theory dizisindeki Sheldon Cooper rolü ile tanınmaktadır. The Big Bang Theory dizisinin yaygın kitlelerce sevilmesinde en büyük pay başrol oyuncularından biri olan Jim Parsons'un canlandırıdğı Sheldon Cooper karakteridir.

Fatih Özacun
19 Haziran 1972 İstanbul doğumludur. İlk öğrenimini Sultanahmet ilkokulu, orta öğrenimini Gazi Osman Paşa Ortaokulu ve Lise öğrenimini de Kabataş Erkek Lisesinde tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Ayrıca Londra'da dil eğitimi almış, dönüşünde de bilgisayar programcılığı üzerine eğitim görmüştür. Tiyatro ve Seslendirme Sanatçısı Canan Çiftel Özacun ile evli ve bir çocuk babasıdır.

Resimler

Evim - Home izle

Evim - Home izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, home konusu, digiturk 2016 filmleri, home izle, evim izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.