TIKLA ARA

Ex Machina

Caleb, büyük bir şirkette iyi bir yazılımcı dır. Bir gün şirket içi katıldığı yarışmayı kazanır.


Ex Machina filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ex Machina

Ex Machina izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Ex Machina filmini 17.8.2015 12:25 - 14:09 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ex Machina

2015 - ABD, İngiltere Bilim Kurgu, Dram, Gerilim Ex Machina filmin yönetmenliğini Alex Garland yaptığı Oyuncuların Domhnall Gleeson, Alicia Vikander, Oscar Isaac, Corey Johnson, Chelsea Li'ten oluşmaktadır.

Caleb, büyük bir şirkette iyi bir yazılımcıdır. Bir gün şirket içi katıldığı yarışmayı kazanır. Ödül olarak ise şirketin herkesten uzak, dağlarda yalnız yaşayan CEO'su Nathan'ın orman içindeki evine bir hafta misafir olacaktır. Ancak Caleb'in bilmediği bir şey daha vardır: Bu misafirlik sırasında dünyanın ilk tamamlanmış yapay zekalı robotu olan Ava ile ilişki kurma deneyine katılması gerekecektir.

Domhnall Gleeson
, İrlandalı aktör. Bir başka ünlü aktör Brendan Gleeson'un oğludur.Yıldız Savaşları Bölüm VII: Güç Uyanıyor (2015)

Rachel Hannah Weisz
, İngiliz aktris. The Mummy (1999) filmindeki Evelyn Carnahan rolüyle ünlendi.1971'de Londra'da doğan Weisz'ın babası George, Macaristan'dan göç etmiş Yahudi bir mucit, annesi Edith ise Avusturyalı fizyoterapistti. Minnie adlı kız kardeşi, fotoğrafçılık yapmaktadır. Weisz Cambridge Üniversitesi, İngilizce bölümünde okudu. Çocuk yaşlardan itibaren modellik yapmaya başladı. 1992'den itibaren de oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

Abigail Kathleen Breslin
, Amerikalı aktris. 2006 yapımı Little Miss Sunshine filmindeki Olive rolünden sonra Oscar adayı olmuş ve çok büyük ün kazanmıştır.kazanmıştır. Breslin 1996'da Kim ve Michael Breslin çiftinin en küçük çocuğu olarak New York'ta doğdu. Ağabeyleri Ryan ve Spencer da kendisi gibi oyuncudur.

Resimler

Ex Machina izle

Ex Machina izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, ex machina konusu, digiturk 2016 filmleri, ex machina oyuncuları, ex machina izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.