TIKLA ARA

Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings

Firavun Ramses'in şiddetinden kaçmak için, kendisine güvenen 600 bin kişiyle birlikte binbir türlü engeli aşma çabaları, Ridley Scott'ın epik diliyle birlikte izleyicilerle buluşacak.


Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings

Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings izle

İlk Gösterim tarihi: Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings filmini tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings

2014 - ABD, İngiltere, İspanya Dram, Tarih Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings filmin yönetmenliğini Ridley Scott yaptığı Oyuncuların Christian Bale, Ben Kingsley, Sigourney Weaver, John Turturro, Aaron Paul'ten oluşmaktadır.

Firavun Ramses'in şiddetinden kaçmak için, kendisine güvenen 600 bin kişiyle birlikte binbir türlü engeli aşma çabaları, Ridley Scott'ın epik diliyle birlikte izleyicilerle buluşacak. Hz. Musa'yı ise İngiliz yıldız Christian Bale canlandırıyor.

Christian Charles
Philip Bale, Oscar ödüllü İngiliz aktör. 1987 yapımı Güneşin İmparatorluğu (Empire of the Sun) filmiyle ünlenmiş, daha sonra 1990'lı yılların sonlarından itibaren oynadığı filmlerle Hollywood'un en iyi aktörleri arasına girmiştir.

Sir Ben Kingsley
, Hint kökenli İngiliz sinema sanatçısı. 1943'te Scarborough, Yorkshire'de Krishna Pandit Bhanji adıyla doğdu ve Pendlebury'de büyüdü. Salford Üniversitesinde öğrenim gördü. Daha sonra Lancashire'da şimdi ki Ben Kingsley Tiyatrosuna evsahibi olan Pendleton Koleji'nden eğitim aldı. Babası Harji Bhanji Kenya asıllı Hintli bir tıp doktoru, annesi Anna Lyna Mary 1920'lerde sinemayla ilgilenmiş eski bir aktristti.

Susan Alexandra Weaver
Babası Pat Weaver (NBC-TV yöneticisi), annesi Elizabeth Inglis (aktris), kardeşi Tarajan (adını bir Roma İmparatoru'ndan almış), amcası Doodles Weaver (aktör).Jim Simpson'la evli. Charlotte adında bir çocuğu var.

John Turturro
1983'te, Eugene O'Neill Theatre Center'daki Oyun Yazarları Konferansı'nda, John Patrick Shanley'nin Danny and the Deep Blue Sea oyununda başrol oynadı. Ertesi yıl bir off-Broadway prodüksiyonunda tekrarladığı bu rolle Obie Ödülü kazandı. Turturro'nun Five Corners filmindeki performansını çok beğenen Spike Lee onu Do the Right Thingin kadrosuna aldı. Turturro'nun ünlü yönetmenle olan uzun işbirliği bu film ile başladı ve İki Kadın Arasında (1990), Orman Ateşi (1991), Clockers (1995), Girl 6 (1996), He Got Game (1998), Summer of Sam (1999) ve She Hate Me (2004) ile devam etti.

Aaron Michael Paul
, Amerikalı aktör. Birçok Amerika dizisinde rol aldıktan sonra HBO kanalındaki Big Love dizisindeki performansıyla isminden söz ettirmeyi başardı. Bu başarısından sonra bir karar vererek AMC dizilerinden olan ve döneme damgasını vuran Breaking Bad dizisine geçiş yaptı. Dizide canlandırdığı Jesse Pinkman karakteriyle bir anda ismini tüm dünya duydu. Ve dizideki oyunculuğuyla birlikte Emmy Ödül Töre'ninden iki kez en iyi yardımcı aktör ödülünü kazandı. Bu ödülü iki kere kazanan beş aktörden birisi oldu.

Resimler

Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings izle

Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, exodus: gods and kings konusu, digiturk 2016 filmleri, exodus: gods and kings izle, exodus: tanrılar ve krallar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.