TIKLA ARA

Fare Kral - Rat King

Filmde Oyuncular ile gizemli bir şekilde beyin cimnastiği yaptırıyor ve izleyicileri etkiliyor.


Fare Kral - Rat King filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fare Kral - Rat King

Yalniz Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost izle

Ilk Gösterim tarihi: Fare Kral - Rat King filmini 22.1.2015 15:14 - 16:44 tarihinde Digiturk Moviemax Festifal HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fare Kral - Rat King

2012 - Finlandiya Dram, Gerilim Fare Kral - Rat Kingfilmin yönetmenligini Petri Kotwica yaptigi Oyuncularin Max Ovaska, Julius Lavonen, Outi Mäenpää, Janne Virtanen, Maarja Jakobson'ten olusmaktadir.

Eğlence ve oyun dünyası üzerine etkileyici bir anlatım.. Festivallerden büyük bir ilgi alan filmde, oyun ve eğlencenin alt kültürü, korku ve paronaya gibi kavramlar üzerine beyin cimnastiği yapıyor.

Noomi Rapace
(kızlık soyadı Norén), İsveçli sinema oyuncusu. Çok satan Milenyum Üçlemesi serisinin sinema uyarlamalarında Lisbeth Salander rolünü üstlenen Rapace, Avrupa Film Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Stellan Skarsgård
İsveçli sinema oyuncusu olan Stellan Skarsgård, Karayip Korsanları serisindeki Bootstrap Bill rolüyle tanınmaktadır. Bu filmle birlikte 1997 yapımı olan Good Will Haunting filmindeki Prof. Gerald Lambeau rolüylede ismini herkese tanıtmıştır.

Resimler

Fare Kral - Rat King izle

Fare Kral - Rat King izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, rat king konusu, digiturk 2015 filmleri, rat king izle, fare kral izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.