TIKLA ARA

Genç Çıraklar - The Internship

Billy ve Nick büyük bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve teknolojisinin yeniliklerine ayak uydurmakta geciken iki çalışandır.


Genç Çıraklar - The Internship filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Genç Çıraklar - The Internship

Genç Çıraklar - The Internship izle

Ilk Gösterim tarihi: Genç Çıraklar - The Internship filmini 26.1.2015 21:00 - 22:55 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Genç Çıraklar - The Internship

2013 - ABD Komedi Genç Çıraklar - The Internshipfilmin yönetmenligini Shawn Levy yaptigi Oyuncularin Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, Aasif Mandvi, Jessica Szohr'ten olusmaktadir.

Billy ve Nick büyük bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve teknolojisinin yeniliklerine ayak uydurmakta geciken iki çalışandır. Bu şekilde çalışmaya devam etmeleri bir gün işten kovulmalarına neden olur. İşsizlik sıkıntısı ilebaş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak medya devi Google´ın stajyerlik iş ilanlarına başvururlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvurada bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir. Başvurada bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili Dahası Billy ve Nick bu süreçte birbirleriyle de rekabet etmek zorunda kalır.

Owen Cunningham Wilson olan oyuncu 18.11.1968'de Dallas, Teksas, ABD'de doğdu. Boyu 1.80. Eğitimi; Thomas Jefferson Lisesi, Austin, Teksas; New Mexico'da askeri okuldan mezun oldu; Teksas Üniversitesi, Austin. The Haunting (1999) filminin çekimlerinde bir sahnede çenesi kesilmiş ve çenesine dikiş atılmıştı. Bir ropörtajda Matematik ve İspanyolca derslerini geçemediği için üniversiteden mezun olamadığını söylemişti. Başarılı bir aktör olmasına rağmen kendisini yazar olarak görüyor ve bu alanda daha fazla zaman harcamaktan hoşlandığını belirtiyor.

Vincent Anthony
, Amerikalı film aktörü, yapımcı ve komedyen. Oyunculuğa 1980'li yıllarda başladı ve ilk önce küçük televizyon rollerinde yer aldı. Daha sonra 1996 yapımı olan Swingers filminde rol aldı ve kariyerindeki ilk çıkış filmi oldu. Bunun ardından sayısız filmde rol aldı. Hollywood dünyasının en uzun oyuncularından birisi.

Mary Rose Byrne
, Avustralyalı aktirist. Kariyerine 1994 yılında çekilen Dallas Doll isimli filmdeki küçük bir roller başlamıştır. Daha sonra 2000 yılına gelindiğinde Avusturalya yapımı olan The Goddess of 1967 isimli filmde başrolünde yer almıştır. Buradaki performansıyla birlikte Venice Film Festival'inden En İyi Aktirist ödülünü kazanmıştır.

Jessica Karen Szohr
, Amerikalı aktirist. Televizyon kariyerine CSI: Miami ve What About Brian dizileriyle başladı. 2007 yılına gelindiğinde The CW dizilerinden Gossip Girl'de Vanessa Abrams karakterini canlandırarak büyük bir çıkış yakaladı. Bu çıkışıyla birlikte 2010 yapımı ve korku filmi olan Piranha 3D filmide rol aldı, bunu izleyen yılda komedi filmi olan I Don't Know How She Does It filminin kadrosunda yer aldı. Bu filmlerin sonrasında Vince Vaughn ve Owen Wilson'ın başrolünde yer aldığı Genç Çıraklar filminin kadrosunda kendine yer buldu.

Resimler

Genç Çıraklar - The Internship izle

Genç Çıraklar - The Internship izle

Fragman Izle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, the internship konusu, digiturk 2015 filmleri, the internship izle, genç çıraklar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.