TIKLA ARA

Gerçeklik - Réalité

Talk-Show programında kameraman olarak çalışan Jason Tantra'nın hayalinde yeni muhteşem bir korku filminin dehşet senaryosu vardır. Filmde rol alacak oyuncuları tasarlarken korku filmi taslağını film yapımcısı Bob'a götürür.


Gerçeklik - Réalité filmini Digiturk Moviemax Festival HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gerçeklik - Réalité

Gerçeklik - Réalité izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Gerçeklik - Réalité filmini tarihinde 17.9.2015 21:30 - 22:53 Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gerçeklik - Réalité

2014 - Fransa, Belçika, ABD Komedi Gerçeklik - Réalité filmin yönetmenliğini Quentin Dupieux yaptığı Oyuncuların Jon Heder, Roxane Mesquida, Alain Chabat, John Glover, Elodie Bouchez'ten oluşmaktadır.

Talk-Show programında kameraman olarak çalışan Jason Tantra'nın hayalinde yeni muhteşem bir korku filminin dehşet senaryosu vardır. Filmde rol alacak oyuncuları tasarlarken korku filmi taslağını film yapımcısı Bob'a götürür.Yapımcısı tarafından 48 saat içinde Oscar'a değer en iyi acı içindeki iniltiyi yakalama görevi verilen, yönetmen olmak isteyen bir adam.

Roxane Mesquida
, Fransız aktirist ve model. Le Pradet'te büyümüştür. Annesi yazar Françoise Mesquida'dir. Babasını asla tanımamıştır.

Joshua David Duhamel,
ABD'li sinema ve televizyon oyuncusu, eski model. Transformers film serisindeki William Lennox rolüyle ün kazanmıştır.

Kristen Anne
Bell Huntington Woods'da doğmuş Amerikalı oyuncudur. Bell'in babası haber programı yönetmeni annesi ise hemşiredir. Kristen Bell aslında ilk olarak Polish Wedding adlı filmde görünmüştür. 2001 yılında Broadway'de Tom Sawyer'ın Maceraları 'nda Becky Thatcher olarak rol almıştır.

Danny DeVito
Kendi film şirketi vardır. Şirketi Jersey Films Pulp Fiction, Get Shorty, Erin Brockovich, Gattaca ve Garden State gibi filmlerin yapımcılığını üstelenmiştir.. DeVito Reno 911! adlı tv dizisininde yapımcısıdır. DeVito 2000 yılında Erin Brockovich filminin yapımcısı olarak En İyi Film Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Resimler

Gerçeklik - Réalité izle

Gerçeklik - Réalité izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, réalité konusu, digiturk 2016 filmleri, réalité izle, gerçeklik izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.