TIKLA ARA

Geronimo

Geronimo bir öğretmen, belalı bir yer olan St. Pierre'de birbirine düşman insanların olduğu bu bölgede işe başlar.


Geronimo filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geronimo

Geronimo izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Geronimo filmini tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Geronimo

2014 - Fransa Dram, Romantik Geronimo filmin yönetmenliğini Tony Gatlif yaptığı Oyuncuların Sergi López, Celine Sallette, Tim Seyfi, David Murgia, Adrien Ruiz'ten oluşmaktadır.

Geronimo bir öğretmen, belalı bir yer olan St. Pierre'de birbirine düşman insanların olduğu bu bölgede işe başlar. Bu sırada gruplardan birinin üyesi olan Nil önceden kararlaştırılmış olan evliliğinden vazgeçip bir çingene genciyle kaçınca ipler iyice gerilir ve Geronimo için işler iyice zorlaşır.

Tim Seyfi
1971 yılında Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Timur Seyfettin Ölmez olarak dünyaya geldi. 8 çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olan Tim Seyfi, birçok film ve dizide rol almıştır.

Maria Valverde Rodríguez
, İspanyol aktris. Melissa P. ve Aşka Yükseliş filmlerindeki rolleriyle ünlenmiştir.
Valverde İspanya'nın başkenti Madrid'de doğdu. 16 yaşında La Flaqueza Del Bolchevique filmiyle sinemada adını duyurdu ve En İyi Yeni Oyuncu dalında Goya Ödülü aldı. 2005'te ise çok tartışılan İtalyan Melissa Panarello'nun anılarını anlattığı Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi'nin sinema uyarlaması Melissa P.'de oynayarak dünya çapında popülaritesini artırdı.

Mario Casas Sierra
, İspanyol aktör. Paco'nun Adamları (Los hombres de Paco) dizisiyle ünlendikten sonra Aşka Yükseliş ve Sensiz Olmaz filmlerindeki H. rolüyle dünya çapında şöhrete kavuşmuştur.1986'da Galiçya Bölgesi'ndeki A Coruña'da doğan Casas'ın Sheila, Christian ve Oscar adlı 3 kardeşi vardır. 8 yaşında ailesiyle Barcelona'ya taşınan Casas küçüklüğünde, polis, itfaiyeci veya futbolcu olmak istiyordu, ancak daha sonra aktörlükte karar kıldı. Aktörlük eğitimi için Madrid'e taşındı.

Resimler

Geronimo izle

Geronimo izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, geronimo konusu, digiturk 2016 filmleri, geronimo oyuncuları, geronimo izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.