TIKLA ARA

Gizemli Güç - Hideaways

Annesiz yanlız büyüyen bir çocuk babasının kaza geçirmesi sonucu kendisinde garip bir yetenek keşfeder.


Gizemli Güç - Hideaways filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gizemli Güç - Hideaways

Gizemli Güç - Hideaways İzler izle

İlk Gösterim tarihi: Gizemli Güç - Hideaways filmini 16.5.2015 19:06 - 20:30 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gizemli Güç - Hideaways

2011 - İrlanda Fantastik, Gizem, Romantik Gizemli Güç - Hideaways filmin yönetmenliğini Nick Murphy yaptığı Oyuncuların Rachel Hurd-Wood, Thomas Brodie-Sangster, Harry Treadaway, Susan Lynch, Stuart Graham'ten oluşmaktadır.

Annesiz yanlız büyüyen bir çocuk babasının kaza geçirmesi sonucu kendisinde garip bir yetenek keşfeder. Keşfettiği bu yetenek çevresindekilere zarar vereceğini düşünür ormanda yaşamaya karar verir. Birkaç yıl sonra Mae isimli bir kız tedavi edilemez bir hastalık nedeniyle James'in yaşadığı ormana saklanır.


Rachel Hurd-Wood
2003 yılında Peter Pan adlı filmle oyunculuk kariyerine başlayan genç İngiliz yıldız Rachel Hurd Wood, en son rol aldığı Tom Tykwer'ın Patrick Süskind'den uyarladığı Koku'daki rolüyle deyim yerindeyse göz kamaştırdı.

Thomas Brodie-Sangster
, İngiliz aktör. Çocukluk yıllarından bu yana sinema ve televizyon dünyasıyla iç içer olan Sangster, ilk büyük çıkışını 13 yaşındayken oynadığı Aşk Her Yerde filmiyle yaptı. Daha sonra Phineas and Ferb dizisinde Ferb karakterini uzun yıllar seslendirdi. 2013 yılında Game of Thrones dizisine Jojen Reed rolüyle katıldı.

Stuart Graham
1967,Ingiltere doğumlu.Üniversite Ulster gelen medya çalışmalarına Londra tiyatro okula gitmesi ve Belfast için Lyric tiyatro göreve dönen geçmeden önce bitirdi.

Resimler

Gizemli Güç - Hideaways İzler izle

Gizemli Güç - Hideaways İzler izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, hideaways konusu, digiturk 2016 filmleri, hideaways izle, gizemli güç izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.