TIKLA ARA

Gizli Kusur - Inherent Vice

Uyuşturucu kullanmaktan hayatı helak olmuş bir polis memuru Larry "Doc" Sportello eski bir kız arkadaşının kaybolmasımın ardından araştırmaya başlar.


Gizli Kusur - Inherent Vice filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gizli Kusur - Inherent Vice

Gizli Kusur - Inherent Vice izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma ZamanıThe Winning Season filmini 26.6.2015 14:30 - 16:30 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gizli Kusur - Inherent Vice

2014 - ABD Suç Gizli Kusur - Inherent Vice filmin yönetmenliğini Paul Thomas Anderson yaptığı Oyuncuların Owen Wilson, Reese Witherspoon, Benicio Del Toro, Joaquin Phoenix, Sasha Pieterse'ten oluşmaktadır.

Uyuşturucu kullanmaktan hayatı helak olmuş bir polis memuru Larry "Doc" Sportello eski bir kız arkadaşının kaybolmasımın ardından araştırmaya başlar. Bu araştırma sonucu olaylar ve kişilerle karşı karşıya getirecektir.Thomas Pynchon'un romanından uyarlanan Inherent Vice'ta birçok yıldız oyuncu rol alıyor.

Owen Cunningham Wilson
olan oyuncu 18.11.1968'de Dallas, Teksas, ABD'de doğdu. Boyu 1.80. Eğitimi; Thomas Jefferson Lisesi, Austin, Teksas; New Mexico'da askeri okuldan mezun oldu; Teksas Üniversitesi, Austin. The Haunting filminin çekimlerinde bir sahnede çenesi kesilmiş ve çenesine dikiş atılmıştı. Bir ropörtajda Matematik ve İspanyolca derslerini geçemediği için üniversiteden mezun olamadığını söylemişti.

Reese Witherspoon
22 Mart 1976'da Nashville, Tennessee'de dünyaya gelen ünlü yıldız 7 yaşından itibaren modellik yapmaya ve TV reklamlarında rol almaya başlar. 1991'de 14 yaşındayken Wildflower adlı TV filminde küçük bir rol kapan sanatçı aynı sene onu tüm dünyaya tanıtan The Man in the Moonda rol alır. Güzel oyuncu bu filmde hayatında ilk defa aşık olan erkeksi bir kızı canlandırır ve sinema seyircisinden ve dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden tam puan almayı başarır.

Benicio Del Toro
Babası Gustavo ve annesi Fausta Sanchez Del Toro. Her ikisi de avukat. Porto Riko'da doğan Benicio'nun çocukluğu Santurce'de geçer. 9 yaşındayken annesi ölür. Bu olayın ardından babası Pennsylvania'daki çiftliklerine geri döner. Benico 13 yaşına geldiğinde Pennsylvania'da yatılı okula gönderilir.

Joaquin Phoenix
Genç yaşta ölen ünlü oyuncu River Phoenix'in kardeşi. Ayrıca kızkardeşleri Summer, Liberty ve Rain, az da olsa oyunculuk yapmış isimler.Walk The Line filmiyle en iyi erkek oyuncu dalında Altın Küre ödülünü kazandı.

Sasha Pieterse
, Güney Afrika doğumlu Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. 2010'dan bu yana yayınlanan Pretty Little Liars dizisinde canlandırdığı Alison DiLaurentis rolüyle ünlenmiştir.

Resimler

Gizli Kusur - Inherent Vice izle

Gizli Kusur - Inherent Vice izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, inherent vice konusu, digiturk 2016 filmleri, inherent vice izle, gizli kusur izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.