TIKLA ARA

Gölgede Dans - Shadow Dancer

Cesur ve korkusuz bir IRA üyesi olan Genç karşı tarafa geçerek MI5 için çalışmaya başlar. Filmde eski bir IRA üyesi olan bir kadının İngiltere'nin MI5 için bir muhpire dönüşmesi anlatılıyor.


Gölgede Dans - Shadow Dancer filmini Digiturk Moviemax Premier HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gölgede Dans - Shadow Dancer

Gölgede Dans - Shadow Dancer izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Gölgede Dans - Shadow Dancer filmini 13:45 - 15:19 / 3 Temmuz 2015 Cuma tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gölgede Dans - Shadow Dancer

2012 - İngiltere Dram, Gerilim Gölgede Dans - Shadow Dancer filmin yönetmenliğini James Marsh yaptığı Oyuncuların Clive Owen, Gillian Anderson, Domhnall Gleeson, Aidan Gillen, Andrea Riseborough'ten oluşmaktadır.

 Cesur ve korkusuz bir IRA üyesi olan Genç karşı tarafa geçerek MI5 için çalışmaya başlar. Filmde eski bir IRA (İrlanda Cumhuriyet Ordusu) üyesi olan bir kadının İngiltere'nin MI5 (Military Intelligence Section 5) için bir muhpire dönüşmesi anlatılıyor.

Owen İngiltere
'nin Convertry şehrinde 5 erkek çocuğun 4. sü olarak doğdu. 3 yaşına geldiğinde babası evi terketti. Owen annesi ve diğer 4 kardeşi ile birlikte büyüdü. Romeo ve Juliet'te birlikte rol aldığı ve Juliet rolünü canlandıran Sarah-Jane Fenton'la 1995 yılında evlendi.

Gillian Leigh Anderson
(d. 9 Ağustos 1968 ABD) ABD'li oyuncu Edward ve Rosemary Anderson'ın kızı olarak 1968'te dünyaya geldi. Aaron adında bir erkek ve Zoe adında bir kız kardeşi var. Eski eşi Clyde Klotz'dan Piper adında bir kızı ve işadamı Mark Griffiths'ten Oscar adında bir oğlu vardır. DePaul Üniversitesi mezun olan Anderson 1997'de People dergisinin düzenlediği ankette Dünyanın En Güzel 50 İnsanı'ndan biri seçildi.

Domhnall Gleeson
, İrlandalı aktör. Bir başka ünlü aktör Brendan Gleeson'un oğludur.

Resimler

Gölgede Dans - Shadow Dancer izle

Gölgede Dans - Shadow Dancer izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, shadow dancer konusu, digiturk 2016 filmleri, shadow dancer izle, gölgede dans izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.