TIKLA ARA

Güzel - Beautiful

Güzellik yarışmasında dereceye girmek için her şeyini feda eden bir genç kızın hikayesi...


Güzel - Beautiful filmini Digitur Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Güzel - Beautiful

Güzel - Beautiful izle

İlk Gösterim tarihi:Güzel - Beautiful 27.2.2014 Moviemax Family HD kanalında izleyebilirsiniz.

Güzel - Beautiful

2009 - Avustralya Tür : Dram , Gerilim , Romantik türündedir.Güzel - Beautiful filmin yönetmenliğini Dean O'Flaherty yapmaktadır.Film oyuncularını Tahyna Tozzi , Peta Wilson , Deborra-lee Furness , Socratis Otto , Michelle Chin oluşmaktadır. 

Annesi, o daha küçükken ölmüş 15 yaşında asosyal bir çocuk. Sürekli elindeki fotoğraf makinesiyle resimler çekiyor ve pek kimseyle konuşmuyor. Yan komşularının güzel kızına da ilgi duyuyor. Zaten başına ne gelirse bu nedenle geliyor. Mahalledeki 46 numaralı eve kafayı takmış olan yan komşunun güzel kızı, o evin sırrını çözmek için bu çocuğu kullanıyor.

Lea Katherine Thompson, Amerikalı aktris ve film yönetmeni. Lea Thompson Back to the Future film serisinde Marty'nin annesi Lorraine Baines McFly karakterini oynamıştır.

Dorian Harewood (6 Ağustos 1950 doğumlu) bir Afrikalı-Amerikalı aktör.Next Generations: O ilk ABC mini Roots Simon Haley (yazar Alex Haley babası) rolüyle dikkat çekti.O da Full Metal Jacket ve Jesse Owens Story, onun rolleri ve co-ABC Televizyon dizisi Strike Force rol oynadığı yaptığı bilinmektedir.1994 yılında, I'll Fly Away NBC drama dizisi üzerinde / blues saksafoncu Clarence "Cool Papa" Charleston caz gibi onun yinelenen rolü için Drama Dizisi, Mini Dizi veya Televizyon Filmi, En İyi Erkek Oyuncu NAACP Image Ödülü'ne layık görüldü.

IMDB Puanı: 6.7/10 (112.269 oy verdi.)

Resimler

Güzel - Beautiful izle

Güzel - Beautiful izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, beautiful konu, digiturk 2014 filmleri, beautiful izle, güzel izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.